Το δάσκαλό τους εις διπλούν βρήκαν οι Χρυσαυγίτες από το ΚΚΕ στη Βουλή (VIDEO)

Λαμπρούλης και Παφίλης έβαλαν στη θέση τους τα μέλη της συμμορίας της ΧΑ, που τόλμησαν να μιλήσουν για “συμμοριτοπόλεμο” και να επιτεθούν στους κομμουνιστές τη μέρα συζήτησης των γερμανικών αποζημιώσεων στη βουλή.

Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι δυο φορές οι ναζί της Χρυσής Αυγής, που προσπάθησαν να δώσουν ρεσιτάλ αντικομμουνισμού αλλά και δήθεν “πατριωτισμού” με αφορμή τη συζήτηση για τις γερμανικές αποζημιώσεις.

Η αρχή έγινε με το βουλευτή της εγκληματικής οργάνωσης Ευάγγελο Καρακώστα, που είχε το θράσος να εγείρει θέμα αποζημιώσεων από το ΚΚΕ για το “λογαριασμό του συμμοριτοπολέμου” και να “υποσχεθεί” πως μια κυβέρνηση ΧΑ θα δώσει τον “αμύθητο” πλούτο του κόμματος σε “άπορες ελληνικές οικογένειες”.

Ο προεδρεύων βουλευτής του ΚΚΕ Γιώργου Λαμπρούλη έδωσε την απάντηση που άξιζε στο θρασύτατο απόγονο του Χίτλερ στέλνοντάς τον έξω από την αίθουσα συνεδριάσεων της βουλής:

Δεν ακούγεστε. Περάστε έξω! Η πόρτα είναι ανοιχτή. Δολοφόνους και υπόδικους μέχρι εδώ! Είστε δολοφόνοι και υπόδικοι. Δολοφονική οργάνωση.

Οι κραυγές των ναζί συνεχίστηκαν, με το Γιάννη Λαγό μάλιστα να απειλεί με … αγωγές, ενώ ο κομμουνιστής βουλευτής χωρίς να πτοηθεί από την οχλαγωγία των χρυσαυγιτών προσέθεσε:

Σκοτώνετε και ματώνετε κόσμο, Έλληνες και μετανάστες. Περάστε έξω!

Αργότερα πήρε το λόγο οι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Θανάσης Παφίλης, που, ανάμεσα στα πολλά και ενδιαφέροντα που είπε,  χαρακτήρισε “κότες” και “θρασίμια” του ναζί, τονίζοντας πως αν οι χρυσαυγίτες έλεγαν αυτά που πραγματικά πίστευαν, θα ζητούσαν από τον ελληνικό λαό να πληρώσει αποζημίωση στους ναζί για τις φθορές και απώλειες Γερμανών στρατιωτών που υπέστησαν. Υπενθύμισε πως είναι απόγονοι των συνεργατών των Γερματών και των μαυραγοριτών που έγιναν ζάμπλουτοι σε βάρο τους λαού, είναι αυτοί που εγκαλούν το ΚΚΕ, ενώ έχουν σβάστικες στα μπράτσα τους.

Φανερά ενοχλημένος, ο υπόδικος ναζιστής Λαγός ξαναπήρε το λόγο για να μιλήσει εκ νέου για “συμμοριτοπόλεμο” και “μάθημα στο Γράμμο Βίτσι, που αν χρειαστεί θα επαναληφθεί”. Στο παραλήρημα του φασίστα απάντησε ξανά στη δευτερολογία του ο Θανάσης Παφίλης, τονίζοντας πως έχουμε τους φασίστες που ορκίζονται στο Χίτλερ, αλλά είναι κότες και εμφανίζονται ως κάτι άλλο. Υπενθύμισε πως είναι ήδη καταδικασμένοι για δολοφονίες μεταναστών και έχουν καταγραφεί ως δολοφόνοι του Φύσσα. Υπογράμμισε πως η ιστορία είναι αδέκαστη και έχει γράψει πως ήταν συνεργάτες των Γερμανών κι εκείνοι που κουβαλούσαν κεφάλια ανταρτών στους Βούλγαρους φασίστες για να πάρουν λύτρα.

Από την πλευρά μας να δηλώσουμε ότι ανθρώπινα κατανοούμε τη σπορά των ηττημένων. Όσο να ‘ναι είναι βαριά η θλίψη που νιώθουν κάθε φορά που η συζήτηση στρέφεται γύρω από τη συντριβή των ιδεολογικών τους ινδαλμάτων, πολλώ δε μάλλον όταν αυτή επήλθε με την πρωταγωνιστική συμβολή των κομμουνιστών.

Δείτε ακόμα:

Η πρόταση απόφασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ για το θέμα των Γερμανικών αποζημιώσεων

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: