Της πατρίδος τους η σημαία… – Η αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας μηνύει τους διαδηλωτές γιατί πήραν τη σημαία της ΕΕ από το κτίριο!

Η Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας έκανε μήνυση κατά αγνώστων διαδηλωτών που πήραν τη σημαία της ΕΕ από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας και έθιξαν ένα ιερό σύμβολο για τον κόσμο των αρίστων…

Η αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Μελίτα Ανδριώτη ασκεί μήνυση κατά αγνώστων για την… υπεξαίρεση της σημαίας της ΕΕ μετά από τη χτεσινή απεργιακή συγκέντρωση και διαδήλωση!

Κάποια τοπικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για… παράνομη αρπαγή λες και μιλάμε για την αρπαγή της Ευρώπης από τον Δία, ενώ το σκεπτικό της μήνυσης είναι ακόμα πιο αποκαλυπτικό, καθώς η ενέργεια θεωρείται ποινικά κολάσιμη ως φθορά δημόσιας περιουσίας, ενώ θίγει την… Ευρωπαϊκή ταυτότητα των Κερκυραίων και ένα ιερό σύμβολο που εκφράζει την ενότητα των ευρωπαϊκών κρατών και κοσμεί όλα τα δημόσια κτίρια. Και όλα αυτά για έναν ιμπεριαλιστικό οργανισμό που έδειξε την… αλληλεγγύη των μελών του τόσο εν καιρώ πανδημίας όσο και στο προσφυγικό, την περίοδο της κρίσης κοκ.

Η μήνυση κατατέθηκε από την αντιπεριφερειάρχη κατόπιν συνεννόησης με την Περιφερειάρχη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου και έχει σαφή πολιτική στόχευση ενάντια σε μια ειρηνική κινητοποίηση και τη συμβολική κίνηση όπου η σημαία ενός ιμπεριαλιστικού διακρατικού οργανισμού, που καμία σχέση δεν έχει με τους λαούς, πετάχτηκε απλώς στα σκουπίδια.

Κατά τα άλλα, οι σημαίες της ΕΕ για την τάξη των εκμεταλλευτών και το κράτος τους δεν είναι παρά ένα πανί για να σκουπίζονται ίσως αφού ενεργηθούν οι εφοπλιστές με τους πρωθυπουργούς της χώρας…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: