Πληθαίνουν τα μεμονωμένα περιστατικά – Ασφαλίτες έσπασαν χέρι 13χρονου μαθητή στη Λάρισα

Δεν ξέρουμε ποια θα είναι η επόμενη “πίστα” της ΕΛ.ΑΣ, έφοδοι σε προαύλια δημοτικών ίσως;

Συνεχίζει η αστυνομία να περνάει και να τη χειροκροτάει ο κόσμος, σε βαθμό που οι αστυνομικοί πια δεν αντέχουν τόσο χειροκρότημα και σπάνε χέρια για να το σταματήσουν. Λίγες εβδομάδες μετά τα ανδραγαθήματα συναδέλφων τους στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, αστυνομικοί χτύπησαν ξανά – στην κυριολεξία – επιτιθέμενοι σε παρέα ανήλικων μαθητών σε πάρκο της Λάρισας.

Μάλιστα όπως καταγγέλλει η Αγωνιστική Παρέμβαση Εκπαιδευτικών Λάρισας, αφού προσέβαλαν λεκτικά τους μαθητές, έσπασαν το χέρι ενός 13χρονου, τον οποίο στη συνέχεια έσυραν στο Α.Τ για ανάκριση, αντί να φροντίσουν να του παρασχεθεί άμεσα περίθαλψη.

Οι αστυνομικοί δεν έφεραν διακριτικά, περικύκλωσαν τους μαθητές, οι οποίοι τρομαγμένοι άρχισαν να βάζουν τις φωνές, νομίζοντας πως έχουν να κάνουν με κλέφτες. Τότε οι άντρες άρπαξαν το αγόρι και το έριξαν στο έδαφος, κάνοντάς του λαβή ακινητοποίησης, οδηγώντας σε κάταγμα του χεριού. Ένας μάλιστα εκ των “λεβεντών” φέρεται να φώναξε “ρε μ…. του το έσπασα”, δείχνοντας ότι τα όργανα της τάξης ήξεραν τι είχαν κάνει, παρόλα αυτά έσυραν το παιδία στο τμήμα, καλώντας τους γονείς του δυο ώρες αργότερα.

Δεν ξέρουμε ποια θα είναι η επόμενη “πίστα” της ΕΛ.ΑΣ, έφοδοι σε προαύλια δημοτικών ίσως;

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Αγωνιστικής Παρέμβασης Εκπαιδευτικών αναφέρει:  

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: