Περνάνε και τρομοκρατείται ο κόσμος… – Αποκαλυπτικό βίντεο από την επίθεση της ΕΛ.ΑΣ. σε καφετέριες στη Λαμπρινή

Το βίντεο πιστοποιεί ότι η ΕΛ.ΑΣ. έκανε απρόκλητη επίθεση σε έναν πεζόδρομο με καφετέριες και έκανε χρήση χημικών και βίας μπροστά σε έντρομες οικογένειες και μικρά παιδιά. Ο μόνος διασπορέας ψευδών ειδήσεων είναι το Υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ, που καλύπτει και καθοδηγεί τους ένστολους κάφρους του.

Πριν από μερικούς μήνες (1 Νοέμβρη), οι δυνάμεις καταστολής τσάκισαν βίαια μια αντιφασιστική συγκέντρωση, κυνηγώντας διαδηλωτές με χημικά, ακόμα και σε καφετέριες, στη φιλήσυχη γειτονιά της Λαμπρινής, όπου υπήρχαν και οικογένειες με μικρά παιδιά. Υπήρξαν μάλιστα κάποιες καταγγελίες για βία που ασκήθηκε και σε ένα μικρό, 5χρονο παιδί, με την ΕΛ.ΑΣ. να βγάζει διευκρινιστική ανακοίνωση ότι ο λαιμός του παιδιού ερεθίστηκε από τη χρήση χημικών και όχι γιατί ασκήθηκε βία πάνω του. Παράλληλα ισχυρίστηκε πως η επίθεση των ΜΑΤ έγινε επειδή οι συγκεντρωμένοι κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος της.

Σχεδόν πέντε μήνες μετά, το βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα το News247 έρχεται να αποδείξει πόσο αξιόπιστη είναι η εκδοχή που δίνει η Αστυνομία για τα γεγονότα, επιβεβαιώνοντας όσα έλεγαν οι αυτόπτεις μάρτυρες για την άγρια και απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ με χημικά σε καφετέριες όπου υπήρχαν απλοί θαμώνες και οικογένειες με τρομοκρατημένα μικρά παιδιά. Μόλις έξι μέρες μετά, βέβαια, ακολούθησε το λουκέτο στην εστίαση και έτσι πατάχθηκε άλλη μια “πηγή ανομίας”.

Το βίντεο είναι -χωρίς υπερβολή- συγκλονιστικό και δείχνει μεταξύ άλλων:

-Το απρόκλητο “ντου” των αστυνομικών -από διαφορετικές οπτικές γωνίες-, που περικυκλώνουν τους διαδηλωτές στον πεζόδρομο και αρχίζουν να τους ψεκάζουν με χημικά και να τους χτυπάνε με γκλοπ. Ένας από τους ένστολους κάφρους, μάλιστα, χτυπάει με το γόνατο διαδηλωτή που είναι πεσμένος στο έδαφος, προφανώς ακίνδυνος και έχει ήδη συλληφθεί.

-Μια οικογένεια με καροτσάκι και μικρό παιδί, που προσπαθεί έντρομη να απομακρυνθεί από το σημείο της επίθεσης.

-Τους μαγαζάτορες που δεν μπορούν καν να βγουν από το μαγαζί τους, λόγω της ασφυκτικής ατμόσφαιρας που προκάλεσε η ρίψη χημικών στον πεζόδρομο.

-Τον εσωτερικό χώρο μιας καφετέριας, όπου μια μητέρα ψάχνει καταφύγιο στην τουαλέτα με τη μικρή της κόρη. Οι δυνάμεις της ΟΠΚΕ μπουκάρουν με τα γκλοπ και ένας άνδρας κάνει απεγνωσμένα σήματα πως στον χώρο υπάρχει και ένα μικρό παιδί -κάτι που δε φαίνεται να πτοεί ιδιαίτερα τους ανθρωποφύλακες. Αυτοί συλλαμβάνουν έναν από τους διαδηλωτές, ενώ ο πατέρας (πιθανότατα) του παιδιού το παίρνει στην αγκαλιά και προσπαθεί να φύγει από το σημείο, χωρίς να πάθει κάτι χειρότερο από όσα έχει ήδη υποστεί.

Η απάντηση που έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. έκανε λόγο για ψευδείς ειδήσεις, απειλητικές κινήσεις και επίθεση των διαδηλωτών (!) που είχαν μαζί τους ξύλινα και μεταλλικά κοντάρια, και για δύο ανήλικα παιδιά που είχαν ενοχλήσεις στον λαιμό, γιατί πέρασαν από παρακείμενο σημείο, μετά από δύο ώρες!

Το βίντεο αποδεικνύει ποιος ακριβώς μεταδίδει ψευδείς ειδήσεις, σε αυτή την περίπτωση. Η οποία μόνο σαν “μεμονωμένο περιστατικό” δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί, ιδίως μετά το όργιο αστυνομικής καταστολής στην περιοχή της Νέας Σμύρνης. Και δε χρειάζεται καμία έρευνα ή κάποια ΕΔΕ, για να καταλήξει κανείς στο σαφές συμπέρασμα πως η πολιτική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. καλύπτει τους ένστολους χούλιγκαν, γιατί η ίδια τους καθοδηγεί και τους δίνει τέτοιες εντολές.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: