Όταν η Ακριβοπούλου με τον Πολάκη συνάντησε τα πορτατίφ του Σαμαρά

Το… “ηθικό πλεονέκτημα” της ΕΡΤ απέναντι στα πορτατίφ της ΝΕΡΙΤ και τα… βοθροκάναλα της διαπλοκής.

Κάποτε οι Συριζαίοι είχαν κάνει -δικαίως- χαμό με τα πορτατίφ του Σαμαρά στην κρατική ΝΕΡΙΤ, που του πήραν μια συνέντευξη-παρωδία, αφήνοντάς τον να παίζει μπάλα μόνος του και να κάνει ακόμα και την αποφώνηση.

Σήμερα τα πράγματα στην αριστερή ΕΡΤ έχουν αλλάξει θεαματικά προς το καλύτερο. Μπορεί ο Πολάκης να μιλάει μόνος του με τις ώρες, χωρίς αντίλογο, αλλά η Ακριβοπούλου δεν είναι κανένα άβουλο πορτατίφ. Ξέρει να αναβοσβήνει μόνη της, χωρίς διακοπτάκι, και εμποδίζει τους συναδέλφους της διακόπτες, που τολμούν να διακόψουν τον υπουργό πριν τελειώσει το διάγγελμά του.

-Μα μιλάει δέκα λεπτά.
-Όσο θέλει θα μιλάει… Θα γίνει μετά ο διάλογος…

Ο Παπαχλιμίτζος έκανε το λάθος να θέλει να διακόψει τον Πολάκη, και διόρθωσε το λάθος του με λάθος, κάνοντας ερωτήσεις στον υπουργό για τα εισοδήματά του κτλ. Οι κακεντρεχείς λένε πως μετράει ώρες στην ΕΡΤ για το θράσος του να κάνει ερωτήσεις εκτός σεναρίου και να προσπαθεί να δώσει ψήγματα αληθοφάνειας σε μια συνέντευξη-παρωδία. Αλλά αυτοί ως γνωστόν θέλουν να έρθει ο Κούλης.

Η συνέχεια στο βίντεο που ακολουθεί, με το επίμαχο σημείο, αλλά και ολόκληρη την εκπομπή, με το… στενό μαρκάρισμα στον υπουργό.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6


Notice: Only variables should be passed by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/functions.php on line 38

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/functions.php on line 38
1 Σχόλιο

  • Ο/Η vassilis λέει:

    Έτσι γίνεται στα κουμμουνιστικά καθεστώτα που πηγαίνουν προς την ολοκλήρωση, προς τον ….”ολοκληρωτικό κουμμουνισμό”! (αφού υπάρχει “ολοκληρωτικός καπιταλισμός” γιατί να μην υπάρχει και “ολοκληρωτικός κουμμουνισμός”?)

Κάντε ένα σχόλιο: