Όσκαρ σεναρίου στην Άννα Χατζησοφιά – “Ο ΣΚΑΙ διέκοψε τη μετάδοση για να μην καταλάβει το ΚΚΕ τι συλλαλητήριο στηρίζει”

Η λάσπη στον ανεμιστήρα κατά του ΚΚΕ συνεχίζεται με ολοένα και πιο ευφάνταστα εφευρήματα, που μόνο ως ένδειξη πανικού μπορούν να ερμηνευθούν.

Το νέο μακεδονομαχικό συλλαλητήριο τελείωσε, αφήνοντας μας με όμορφες στιγμές, από τον Κώστα Γιαννακίδη να μετράει λεωφορεία στις Αφίδνες, τον Άρη Πορτοσάλτε να καταγγέλλει την αστυνομική καταστολή και το κανάλι του να βλέπει “αναρχικούς” πίσω από τα επεισόδια με πρωταγωνιστή το Γιάννη Λαγό της ΧΑ και φυσικά την αγαπημένη πανίδα των διαδηλωτών που εγκαινίασαν το τριώδιο λίγο νωρίτερο φέτος.

Μέσα σε όλα όμως, συνεχίστηκε αμείωτη η προπαγάνδα περί της δήθεν στήριξης του ΚΚΕ στην εθνικιστική μάζωξη, αποδεικνύοντας, μετά και την παρέμβαση του Καρτερού στο ίδιο μήκος κύματος σήμερα, ότι η χθεσινή επίθεση των συριζοτρόλ ήταν απόλυτα κεντρικά εκπορευόμενη. Το δεύτερο ημιεπίσημο χτύπημα ανατέθηκε στην γνωστή σεναριογράφο Άννα Χατζησοφιά, γνωστή για τη συνεργασία της με το Χάρη Ρώμα σε πλειάδα δημοφιλών σήριαλ, που κινείται ως γνωστόν στο χώρο του Σύριζα, έχοντας διατελέσει και βουλευτής του κόμματος για ένα διάστημα.

Αναφερόμενη λοιπόν σε κάποια από τις ομιλίες του συλλαλητηρίου, όπου ο ομιλητής επιδόθηκε σε ένα παραλήρημα για το “σταλινισμό”, που δεν “μπορεί να ριζώσει στην Ελλάδα”, η Χατζησοφιά απέδειξε ότι η φαντασία της παραμένει σε υψηλά επίπεδα, κάνοντας αστειάκια για αβάντα του ΣΚΑΙ στο ΚΚΕ, που διέκοψε τη μετάδοση σε εκείνο το σημείο, για να μην καταλάβει λέει το ΚΚΕ ποιο συλλαλητήριο στηρίζει. Είναι τέτοια η πρεμούρα τους -πληθυντικός, μια κι όπως είπαμε μιλάμε για κομματική γραμμή -, που αντί να αξιοποιήσουν ως συνήθως τη βολική για εκείνους ακροδεξιά προπαγάνδα περί “σταλινικών’ στην κυβέρνηση, έδειξαν ποιον θεωρούν ως πραγματικό τους αντίπαλο:

Οι Συριζαίοι όχι μόνο συνεχίζουν απτόητοι την προβοκάτσια που ξεκίνησε από χθες, παρά την ηχηρή της διάψευση, αλλά την εμπλουτίζουν και με ολοένα και πιο εξωφρενικά στοιχεία, πιστή στη γκεμπελική αρχή πως όσο μεγαλύτερο είναι ένα ψέμα, τόσο πιο εύκολα γίνεται πιστευτό. Είναι φανερό ότι στην κυβέρνηση δεν αρκούνται στην καλλιέργεια ενός κλίματος ανόδου της ακροδεξιάς από την οποία τάχα θα μας προφυλάξουν, το οποίο εξυπηρετούν τόσο αυτές οι εκδηλώσεις όσο και οι αψιμαχίες των ΜΑΤ με χρυσαυγίτες και άλλα λουλούδια του ίδιου φυράματος. Σε ένα ιδιότυπο κράμα θεωρίας των δύο άκρων και παλαιοπασοκικής κοπής ιδεολογήματα “αριστερού ψάλτη της (ακρο)δεξιάς” προσπαθούν με κάθε τρόπο να ανακόψουν το ρεύμα αγανακτισμένων δικών τους ψηφοφόρων, ακόμα και μελών ή στελεχών, που στρέφονται στο ΚΚΕ. Δεν ξέρουμε αν είναι προληπτικό μέτρο, ή αν όντως βλέπουν σημαντικό ρεύμα στις κρυφές μετρήσεις που κάνουν, το μόνο σίγουρο είναι πως αν συνεχίσουν σε αυτή τη ρότα, ακόμα κι αν δεν υπήρχε τέτοια τάση θα τη δημιουργήσουν ως αυτοεκπληρούμενη προφητεία.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: