Οι παπαροκάδες, οι βλάσφημοι Iron maiden και τα μυαλά μας που καίγονται

Τιτανομαχία παπάδων, κυβέρνησης και μεγάλης μερίδας ΜΜΕ για τη μεγαλύτερη παπάτζα των ημερών, αλλά ίσως έχουμε νικητή.

Σαν να μην έφτανε το παραλήρημα Αμβρόσιου για την αθεΐα του Τσίπρα που έφερε τις φωτιές, και τις ιερεμιάδες του Ιερεμία, μητροπολίτη Γόρτυνας για τις αμαρτίες που φταίνε για την καταστροφή και γενικά για όλα τα δεινά από τον καιρό της τουρκοκρατίας, ανασύρθηκαν από τη ναφθαλίνη μέχρι και οι Παπαροκάδες για να αποτελειώσουν ό,τι λίγο είχε μείνει άκαυτο από τα εγκεφαλικά μας κύτταρα.

Έτσι λοιπόν ο πατήρ Νεκτάριος Μουλατσιώτης, ούτε λίγο, ούτε πολύ, μας άνοιξε τα μάτια ενοχοποιώντας για τις φωτιές τους…Iron Maiden, οι οποίοι μέσα σε λίγες μέρες από φλογεροί μακεδονομάχοι φιλέλληνες μετατράπηκαν σε αντίχριστους ηθικούς αυτουργούς εμπρηστών. Όλα αυτά γιατί ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Μπρους Ντίκινσον, “βεβήλωσε” κατά τον αρχιμανδρίτη τον “Τίμιο Σταυρό”, πετώντας τον στο έδαφος, με 36000 Έλληνες να χειροκροτούν, αντί να λυντσάρουν επί σκηνής τον ιερόσυλο, γεγονός που εικάζουμε πως ο πατήρ Νεκτάριος θα θεωρούσε ικανό να καταπραΰνει τη θεϊκή οργή, αποτρέποντας τα χειρότερα. Ακολουθεί το κείμενο, απολαύστε υπεύθυνα:

«Αδελφοί μου, πως είναι δυνατόν να αναμένουμε την ευλογία, την σκέπη και την προστασία του Κυρίου και Θεού μας, από εθνικές και άλλες συμφορές που βρίσκουν την Ελλάδα, όταν ενώπιον τριάντα έξι χιλιάδων (36.000) Ελλήνων, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος «Iron Maiden», την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018, ατίμασε τον Τίμιο Σταυρό πετώντας τον περιφρονητικά στο έδαφος, ενώ εκείνη την στιγμή οι Έλληνες αντί να του γυρίσουν την πλάτη, τον χειροκροτούσαν και ζητωκραύγαζαν.

Δοξάζουμε τον Κύριό μας, διότι είναι Θεός της Αγάπης. Δεν εκδικείται, δεν ανταποδίδει ποτέ κακό αντί κακού. Όταν όμως εμείς Του γυρίζουμε την πλάτη, Τον περιφρονούμε και με τον τρόπο μας Του ζητούμε να «αναχωρήσει» από την ζωή μας, την πόλη και την χώρα μας, τότε Εκείνος θλιμμένος αναχωρεί… Ξεχνούμε όμως ότι όταν φεύγει ο Χριστός, έρχεται δυστυχώς ο διάβολος που σκορπά τον θάνατο, την καταστροφή και πολλές άλλες συμφορές.

Παρακαλώ όλους σας να ζητήσουμε από τον Κύριό μας να επιστρέψει κοντά μας και ας γνωρίζουμε ότι έστω και αν είμαστε αμαρτωλοί Εκείνος θα επιστρέψει γιατί είναι Θεός Πατέρας, Θεός της Αγάπης και της συγχώρεσης. Επίσης να είμαστε βέβαιοι ότι επιστρέφοντας ο Κύριος κοντά μας, θα μας παρέχει και πάλι την ευλογία και την προστασία Του, από τις καταστροφές που σκορπά μόνο ο διάβολος με τα όργανά του και όχι ο Θεός της Αγάπης.»

Αν δεν ήταν μακάβριο στις δεδομένες συνθήκες, δε θα μπορούσαμε παρά να αναφωνήσουμε “‘Οχι άλλο κάρβουνο”.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: