Ο αντικομμουνισμός πουλάει – Άθλια προβοκάτσια από τη “Ζούγκλα”

Η είδηση κατέβηκε μετά από λίγα λεπτά, αλλά ο Τριανταφυλλόπουλος επέμεινε στην ίδια πολιτική λάσπη, αποδεικνύοντας πως είναι ο βασιλιάς του Κιτρινισμού.

Πώς συνδέεται μια υπόθεση δολοφονίας με το ΚΚΕ; Θέλει να κρυφτεί ο “αντικειμενικός δημοσιογράφος” και ο αντικομμουνισμός δεν τον αφήνει.

Πού κολλάνε οι πολιτικές πεποιθήσεις του πατέρα ενός υπόπτου για δολοφονία με αυτή καθαυτή την πράξη της δολοφονίας ενός 26χρονου στις Σπέτσες; Αυτό το ξέρει μόνο ο συντάκτης της Ζούγκλας, που το θεώρησε αρκετά σημαντικό, ώστε να το βάλει τίτλο στην “είδησή” του.

Για να μετρήσει κανείς την αθλιότητα, πρέπει να υπολογίσει πολλά… γκεστάλτ.

Ο ύποπτος αντιμετωπίζεται ως δράστης. Ο πατέρας του ως υπεύθυνος για την πράξη του γιου του -που δεν έχει αποδειχτεί. Οι πολιτικές απόψεις του πανεπιστημιακού συνδέονται μαγικά με τη δολοφονία, παραπέμποντας σε μετεμφυλιακά κλισέ. Ο πατέρας παρουσιάζεται ως μέλος του ΚΚΕ -που ακόμα και αυτό είναι ψέμα. Και όλο αυτό προτάσσεται ως σημαντικό στοιχείο, για να μπει στον τίτλο.

Ακόμα και η ιδιότητα του μέλους του ΚΚΕ που προσέδωσαν στον ακαδημαϊκό δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα. Αυτό όμως είναι το λιγότερο μπροστά στην άθλια δημοσιογραφική κάλυψη μιας θλιβερής υπόθεσης, που κάποιοι θεώρησαν ότι προσφέρεται για λίγο χυδαίο αντικομμουνισμό.

Η είδηση μετά από λίγο είχε κατέβει, και στη θέση της εμφανιζόταν η σημείωση ότι ο αναγνώστης μπορεί να στείλει μέιλ στον συντάκτη. Όποιος θέλει μπορεί να δοκιμάσει την τύχη του.

https://twitter.com/acrobat1917/status/1331231038320861190?fbclid=IwAR0sP3sKTqk0Gm_jUM-pgoE7nBxzOwfgSdnu3rHUiIRiekZ1cAEJZzRmF-Q

Για να μη μείνει μάλιστα καμία αμφιβολία ότι επρόκειτο περί τυχαίου λάθους, ο Τριανταφυλλόπουλος επέμεινε και κάλυψε ουσιαστικά τον συντάκτη του, δείχνοντας πως το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι και ότι ο ίδιος είναι ο βασιλιάς της Ζούγκλας του κιτρινισμού, που “υπηρετεί την αλήθεια”. Αλλά αν είναι έτσι, γιατί κατέβηκε η αρχική είδηση;

Δείτε την απάντηση του αρχι-ζούγκλα και μεταβείτε στο Τουίτερ, για τη συνέχεια.

Ο πάτος του βαρελιού μόλις απέκτησε νέα βάθη…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: