Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό»

Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, Ηλίας Ζαγοραίος, έδωσε προ ολίγου εντολή για διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης μέσα στις προθεσμίες της αυτόφωρης διαδικασίας, σε βάρος των υπευθύνων της εφημερίδας, με σκοπό να διερευνηθεί αν πρόκειται περί διάπραξης σοβαρότατων αδικημάτων όπως αυτό της παρακίνησης σε τέλεση κακουργημάτων και αυτό της Προσβολής Προέδρου της Δημοκρατίας.

Το σημερινό φύλλο της εφημερίδας Μακελειό κυκλοφόρησε με ένα εξωφρενικό εξώφυλλο. Δεν είναι ότι δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια, αλλά αυτή  τη φορά ξεπέρασε τον εαυτό του. Στο εξώφυλλο κεντρικός τίτλος  «Στα 8 μέτρα σαν τον Μπελογιάννη» ,με «Στα 8 μέτρα σαν τον Μπελογιάννη » με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, τον πρωθυπουργό, Αλέξης Τσίπρα και τον Υπουργό Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιά να παρουσιάζονται σαν να εκτελούνται στο απόσπασμα.

Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, Ηλίας Ζαγοραίος, έδωσε προ ολίγου εντολή για διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης μέσα στις προθεσμίες της αυτόφωρης διαδικασίας, σε βάρος των υπευθύνων της εφημερίδας, με σκοπό να διερευνηθεί αν πρόκειται περί διάπραξης σοβαρότατων αδικημάτων όπως αυτό της παρακίνησης σε τέλεση κακουργημάτων και αυτό της  Προσβολής Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η Κατιούσα θα σας ενημερώσει για τις εξελίξεις.

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: