Και ο Αγγελάκας στο χορό της λάσπης κατά Πελετίδη

Εντός εισαγωγικών προοδευτικός ο δήμαρχος Πάτρας για το Γιάννη Αγγελάκα, που έσπευσε να δώσει τη δική του πινελιά στο αφήγημα περί “λογοκρισίας” Πελετίδη στους Rotting Christ.

Μετά τα συριζοτρόλ και τους πρόθυμους συμμάχους τους, τα φιλοκυβερνητικά μέσα και το Νάσο Ηλιόπουλο, δυναμική είσοδο στην επίθεση κατά Πελετίδη μπήκε και ο Γιάννης Αγγελάκας, που έχει προγραμματισμένη συναυλία για αύριο στο χώρο “Άίγλη”, εκεί που για τεχνικούς λόγους δεν πραγματοποιήθηκε η συναυλία των Rotting Christ. Όπως είναι γνωστό από χθες, παρά τις πληροφορίες για κίνδυνο ακύρωσης και της συναυλίας του Αγγελάκα, καταβάλλονταν κάθε προσπάθεια από το Δήμο Πατρέων ώστε η να πραγματοποιηθεί κανονικά. Aυτό όμως δεν ήταν αρκετό για τον τραγουδιστή, που βρήκε ευκαιρία να πουλήσει αριστεριλίκι και να εκδηλώσει για άλλη μια φορά τον πατενταρισμένο αντικουκουεδισμό του.

Έτσι λοιπόν, με ανάρτησή του στο facebook σήμερα το πρωί, ο Αγγελάκας απειλεί να μην πραγματοποιήσει τη συναυλία του ακόμα και αν αποκατασταθεί η βλάβη, την οποία και ο ίδιος βάζει σε εισαγωγικά, προφανώς αμφισβητώντας την αξιοπιστία του δήμου, εφόσον δε δοθεί χώρος στους Rotting Christ, οι οποίοι σημειωτέον δε βρήκαν ούτε αλλού χώρο για τη συναυλία τους. Πριν λίγο μάλιστα οι διοργανωτές ανακοίνωσαν πως η συναυλία τους αναβάλλεται, και παρά τις αιχμές που εξακολουθούν να αφήνουν προς το δήμο, ομολογούν ότι συζητά μαζί τους για τη διεξαγωγή της συναυλίας στην “Άίγλη” σε άλλη ημερομηνία.

Το μόνο που πραγματικά “σαπίζει” στην όλη υπόθεση, είναι η στάση του Αγγελάκα, που αποκαλεί εντός εισαγωγικών “προοδευτικό” τον Πελετίδη. O οποίος ασκεί τόσο στυγνή λογοκρισία, που παραχώρησε το χώρο χωρίς κανένα πρόβλημα στον άνθρωπο που έχει βγάλει την εμετική “Κατιούσα του ΚΚΕ”, που αναπαρήγαγε με χαρά μέχρι και η Χρυσή Αυγή. Την οποία ΧΑ ο Πελετίδης έχει αντιμετωπίσει έμπρακτα σε βαθμό να σέρνεται στα δικαστήρια, όταν ο Σύριζα τον οποίο ξεπλένει συστηματικά ο Αγγελάκας έφερνε βόλτα σε ακριτικά νησιά και σχεδιάζει ακόμα και νομοθετικές διευκολύνσεις για να πέσει στα μαλακά η ηγεσία της στη δίκη. Αλλά στην αριστερή μας κυβέρνηση δε θα βάλει ποτέ εισαγωγικά, αφού όπως είχε δηλώσει σε αλήστου μνήμης παλιότερη συνέντευξή του, ο Σύριζα κάνει “κάτι πραγματάκια, τα οποία δε θα γίνονταν ποτέ”.

Τίποτε δεν προκαλεί βέβαια εντύπωση από τον άνθρωπο που τραγούδησε στη συναυλία της Ρένας Δούρου για το Μάτι, προσφέροντας πλύσιμο, λεύκανση και στέγνωμα στην περιφερειάρχη. Ελπίζουμε τουλάχιστον τόσος ζήλος να ανταμειφθεί με ένα αξίωμα αντάξιο των προσπαθειών του, τώρα που συγκροτείται και το μεγάλο προοδευτικό μέτωπο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: