Η αριστερά διαδίδει σκόπιμα τον ιό – Τα ντοκουμέντα της μοχθηρής σκευωρίας (ΦΩΤΟ)

Οι εικόνες από το σταθμό του ηλεκτρικού αποτελούν αδιάψευστους μάρτυρες του τρόπου με τον οποίο αριστεροί πράκτορες διασπείρουν τον ιό σε ολόκληρη την Αττική.

Κάποιοι κορόιδευαν ή ακόμα χειρότερα, έσπευσαν να κατηγορήσουν και να καταδικάσουν τον υπουργό ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, γιατί είχε την τόλμη να πει τα πράγματα με το όνομά τους και να καταδείξει τον πραγματικό ένοχο που το νιοστό λοκντάουν μέσα στο λοκντάουν δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα. Κι αυτός δεν ήταν φυσικά άλλος από την αριστερά, που απεργάζεται το υποχθόνιο σχέδιο της διάδοσης του ιού, προκειμένου να υπονομεύσει το σωτήριο σχέδιο της κυβέρνησης και την οικονομική ανάκαμψη της χώρας.

Η σκευωρία όμως αποκαλύπτεται σε όλο της το το εύρος, με τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα ΜΚΔ από το σταθμό του ηλεκτρικού στο Μοναστηράκι κατά τις 7 το πρωί, όπου πλεμπαίοι συνωστίζονται στην αποβάθρα και τους συρμούς, αντί να ακολουθήσουν τις σοφές προτροπές του Σωτήρη Τσιόδρα -που χάθηκε από το προσκήνιο αλλά το πνεύμα του παραμένει πάντα παρόν – για χρήση των ΙΧ, δεδομένου του ότι όπως είχε ο ίδιος δηλώσει “δεν μπορούν αυτή τη στιγμή να γίνουν επενδύσεις για ενίσχυση των ΜΜΜ”. Αν μη τι άλλο, ας προσπαθούσαν τουλάχιστον να γεννήσουν λεωφορεία, βοηθώντας την κυβέρνηση που δεν μπορεί να το κάνει.

Επιπλέον, είναι ολοφάνερο ότι, όπως οι χουλιγκάνοι έχουν υπόγειες σχέσεις με την αριστερά, σύμφωνα με όσα σημείωσε με οξυδέρκεια ο Μάκης Βορίδης, έτσι κι οι επιβάτες συγκεντρώνονται στον υπόγειο σταθμό για να σηματοδοτήσουν ακριβώς τους ίδιους δεσμούς.

Τι έχουν να πουν οι εχθροί της κυβερνήσεως, τώρα που το βρώμικο παιχνίδι τους αποκαλύπτεται σε όλη του την καντρέχεια;

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: