Για όλα φταίνε οι γκόμενες – “Πήγαινε να πάρει τη φίλη του από το μάθημα” λέει η ΕΛΑΣ για τον πιστολέρο της ΑΣΟΕΕ

Ό,τι καλύτερο έχουμε ακούσει από την ΕΛ.ΑΣ από την εποχή που έλεγε ότι αυτοτραυματίστηκε ο φοιτητής με τη ζαρντινιέρα στη Θεσσαλονίκη.

Πραγματικός ιππότης αποδεικνύεται ο αστυνομικός που το πανελλήνιο θαύμασε να τραβάει όπλο σε φοιτητές εντός της ΑΣΟΕΕ. Όχι μόνο δεν είχε πρόθεση να βλάψει κανέναν, αλλά αντίθετα, το αδίκως στοχοποιημένο όργανο της τάξης απλά ήταν ένας τζέντλμαν που πήγαινε με τη μηχανή του να πάρει τη φίλη του από τη σχολή. Εκεί, ήρθε αντιμέτωπος με τραμπούκους που δε νιώθουν από ρομαντισμό και του επιτέθηκαν, του πήραν το κράνος, τον χτύπησαν και τον ανάγκασαν να σημαδέψει με το όπλο του για να σωθεί. Αυτό τουλάχιστον οφείλουμε να πιστέψουμε με βάση την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, που παρουσιάζει τον “αμυνόμενο” αισθηματία νέο να γλιτώνει περίπου από του χάρου τα δόντια.

Μεσημβρινές ώρες σήμερα (24 Φεβρουαρίου 2020) αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά μετέβη, εκτός υπηρεσίας με την ιδιωτική του μοτοσικλέτα, έξωθεν του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, για να παραλάβει οικείο του πρόσωπο.

Στο σημείο δέχτηκε επίθεση από 30 περίπου άτομα, τα οποία τον χτύπησαν προκαλώντας του σωματικές βλάβες, ενώ επιπλέον προκάλεσαν φθορές στη μοτοσικλέτα και του αφαίρεσαν το προστατευτικό κράνος.

Ακολούθως τον έσυραν στον προαύλιο χώρο του Πανεπιστημίου, όπου, αμυνόμενος στην επίθεση που συνεχιζόταν, προέταξε το υπηρεσιακό του όπλο για εκφοβισμό, χωρίς να κάνει χρήση.

Πραγματικά οφείλουμε να δώσουμε ένα μπράβο στο επικοινωνιακό επιτελείο της ΕΛ.ΑΣ, καθώς η ιστορία αυτή είναι ό,τι καλύτερο έχουμε ακούσει από την εποχή που έλεγε ότι αυτοτραυματίστηκε ο φοιτητής με τη ζαρντινιέρα στη Θεσσαλονίκη. Για την ακρίβεια, μπορεί να συγκριθεί μόνο με την αλήστου μνήμη εξήγηση συλληφθέντων για οπλοκατοχή χρυσαυγιτών, πως “βρήκαν τα όπλα και πήγαιναν να τα παραδώσουν”.

Άλλα ερωτήματα που γεννώνται αφορούν την εκλεκτή της καρδιάς του νεαρού της ΔΙ.ΑΣ. Εύλογα το μυαλό μας πάει στη φοιτήτρια με τη ροζ κουκούλα, η οποία, όπως και ο καλός της, βίωσε στο πετσί της τη βία και την τρομοκρατία ακραίων στοιχείων στην ΑΣΟΕΕ. Από την άλλη, δικαιούται κανείς να κάνει ακόμα πιο τολμηρές υποθέσεις, χωρίς να θέλει βέβαια να κλέψει τα πρωτεία καλύτερου σεναρίου από την ΕΛ.ΑΣ:

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: