Για λόγους “υγειονομικούς”

Να μάθει όλος ο κόσμος τι συνέβη σήμερα! Οφείλουμε να θυμόμαστε πως την 17η του Νοέμβρη του 2020 επί πρωθυπουργίας Κυριάκου Μητσοτάκη και με Υπουργό Προστασίας του Πολίτη τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, κομμουνιστές χτυπήθηκαν απρόκλητα και σύρθηκαν στην ασφάλεια, από τις δυνάμεις καταστολής.

Αποφασίστηκε, διατάχθηκε και έγινε πράξη, η παράταξη 6000 ανδρών, απέναντι σε 1500 διαδηλωτές. Διαδηλωτές που φορούσαν μάσκες, που τηρούσαν αποστάσεις, που υπάκουαν όχι σε μια ανειλικρινή κυβερνητική περί μέτρων εντολή, μα στη συνείδησή τους. Στην κομμουνιστική τους συνείδηση, η οποία πάνω και πέρα από όλα βάζει τον άνθρωπο.

Επειδή στα ΜΜΕ δεν θα ακουστεί η αλήθεια, η οποία ευτυχώς υπάρχει αποτυπωμένη χάρη σε φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφους, κάποιοι από τους οποίους που κατεβαίνοντας να καλύψουν τα γεγονότα, κινδύνευσαν να προσαχθούν ή προσήχθησαν και οι ίδιοι.

Για λόγους καθαρά “υγειονομικούς”, οι δυνάμεις καταστολής επιτέθηκαν σε μέλη του ΚΚΕ, για λόγους “καθαρά υγειονομικούς” έβριζαν ανθρώπους την ώρα που τους περνούσαν δερματικά καλώδια σφίγγοντάς τα με μένος στους καρπούς τους, για λόγους “δημόσιας υγείας” τους άνοιξαν τα κεφάλια, για λόγους “προστασίας της υγείας” τούς άφησαν μόνους, χωρίς τους δικηγόρους τους στην ασφάλεια, για λόγους “υγειονομικούς” τους αφήνουν ελεύθερους λίγους- λίγους.

Δεν έχω πολλά χρόνια στη δικηγορία, όμως είναι η πρώτη και πιστεύω όχι η τελευταία φορά, που δεν μου επιτρέπουν να περάσω με την επίδειξη της δικηγορικής μου ταυτότητας…για λόγους “υγειονομικούς”.

Το μόνο που θα καταφέρουν είναι να δυναμώσει το αγωνιστικό φρόνημα και η ορμή του κινήματος. Με το κεφάλι ψηλά, θα πάνε στα σπίτια τους βγαίνοντας από τη ΓΑΔΑ σύντροφοι και συντρόφισσες που ακόμη κρατούνται. Με το κεφάλι ψηλά, έστω και λίγοι- λίγοι για λόγους “τρομοκρατικά υγειονομικούς”.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: