“Φέρτε μπροστά μας τα αφεντικά και βάλτε τους να κόβουν σαλάμια και τυριά” – Αιφνιδιαστική κίνηση-ΜΑΤ το ΠΑΜΕ ακυρώνει το συνέδριο των νόθων…

Με μια αιφνιδιαστική κίνηση, οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι της ΔΑΣ (ΠΑΜΕ), μπήκαν τα ξημερώματα στις 3.30 στο συνεδριακό χώρο από μια πορτούλα που συνδεόταν με την κουζίνα του ξενοδοχείου, πήραν τους φακέλους των συνέδρων κι αχρήστεψαν τα σχέδια της κλίκας της γραφειοκρατικής ηγεσίας, σκορπίζοντας απελπισία στους κολαούζους υποστηρικτές της, που κοιτούσαν απορημένοι και σα μαραμένοι, όσα γίνονταν μπροστά τους…

Μπορεί η συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ να είχε μετατρέψει το συνεδριακό χώρο σε περίκλειστο φρούριο, με σεκιουριτάδες, μπράβους, αστυνομικές δυνάμεις και διάφορα σημεία ελέγχου, αποκλείοντας ακόμα και τους δημοσιογράφους από τις διεργασίες, ωστόσο τίποτα δεν ήταν αρκετά αυτά να σταματήσουν τις ταξικές δυνάμεις από το να τους χαλάσουν τα σχέδια για ένα νόθο συνέδριο-εξπρές, με διευθυντές και εργοδότες στη διοίκηση.

Με μια αιφνιδιαστική κίνηση, οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι της ΔΑΣ (ΠΑΜΕ), μπήκαν τα ξημερώματα στις 3.30 στο συνεδριακό χώρο από μια πορτούλα που συνδεόταν με την κουζίνα του ξενοδοχείου, πήραν τους φακέλους των συνέδρων κι αχρήστεψαν τα σχέδια της κλίκας της γραφειοκρατικής ηγεσίας, σκορπίζοντας απελπισία στους κολαούζους υποστηρικτές της, που κοιτούσαν απορημένοι και σα μαραμένοι, όσα γίνονταν μπροστά τους…

Μετά την αρχική έκπληξη, επιστράτευσαν ό,τι βρώμικο τέχνασμα περνούσε από το χέρι τους. Απειλές σε συνέδρους και φωτορεπόρτερ, νταηλίκι, χυδαίες επιθέσεις (φασιστάκια κομμουνιστές), ακόμα και ζώνες που τις κρατούσαν απειλητικά στα χέρια, αλλά τους έπιασε στα πράσα ο φωτογραφικός φακός, καθώς και δαγκωνιές… (αλά Λουίς Σουάρες;).

Και φυσικά στο τέλος, αφού δεν τους βγήκε τίποτα άλλο, επιστράτευσαν το αξεπέραστο υποκριτικό τους ταλέντο, (που έχει πλούσιο ρεπερτόριο, από Μάρθα Βούρτση, μέχρι το δακρύβρεχτο μελό έρωτά τους για την εργατική τάξη…), παριστάνοντας τα θύματα, τους λιπόθυμους και τους τραυματίες. Δεν τους βγήκε όμως η σκηνοθεσία σικέ επεισοδίων και έμειναν με τους θεατρινισμούς…

Επειδή λοιπόν δεν έχουν να δείξουν τίποτα που να αποδεικνύει το θέατρό τους, μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία το αίμα στο πουκάμισο ενός στελέχους του ΠΑΜΕ, από τη δράση των μπράβων και των φουσκωτών της ΓΣΕΕ.

Οι αντιπρόσωποι της ΔΑΣ και του ταξικού πόλου έριξαν στο κενό τις προσπάθειες του εργοδοτικού συνδικαλισμού και ξεκίνησαν το αγνό και άδολο τρολάρισμά του, με ευρηματικά συνθήματα όπως: «Με φουσκωτούς και μπράβους δεν δίνεται η λύση, φέρτε το ΝΑΤΟ να σας περιφρουρήσει!»και «Φέρτε μπροστά μας τα αφεντικά και βάλτε τους να κόβουν σαλάμια και τυριά», απαντώντας έτσι στο κωμικοτραγικό βίντεο της ΓΣΕΕ, που μιλούσε για προϊσταμένους τυριών κι αλλαντικών…

Πριν από λίγη ώρα εξέδωσε ανακοίνωση το ΠΑΜΕ, όπου σημειώνει τα εξής:

«Με μια αιφνιδιαστική και πειθαρχημένη κίνηση τις πρώτες πρωινές ώρες οι δεκάδες εκλεγμένοι αντιπρόσωποι της ΔΑΣ, μαζί με συνδικαλιστές από συνδικάτα όλης της χώρας έκαναν φύλλο και φτερό τα μαφιόζικα σχέδια της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ που είχε μετατρέψει το χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου σε ένα σφραγισμένο φρούριο, με μπράβους και ανθρώπους της νύχτας, να ελέγχουν τις πόρτες και να απειλούν τους εργαζόμενους.

Η συνδικαλιστική μαφία αφού δεν υπολόγισε καλά τα νούμερα των “προσλήψεων” των μπράβων και της αστυνομικής παρουσίας, ξεκίνησε τους θεατρινισμούς παριστάνοντας τους λιπόθυμους και τους τραυματίες, καλώντας οι ίδιοι ασθενοφόρα για να τους πάνε στο νοσοκομείο, με στόχο να προκληθούν δικαστικές διώξεις.

Η μόνη σοβαρή εξέταση που μπορεί να γίνει στους γνωστούς συνδικαλιστές της συνδικαλιστικής μαφίας Κιουτσούκη-Θεοχάρη, είναι να γίνουν στο νοσοκομείο εξετάσεις αίματος και αλκοτέστ.

Σαν τον κλέφτη, 600 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα και σε πεντάστερο ξενοδοχείο-φρούριο που άνοιξε μόνο και μόνο για να εκλεγούν οι εργοδότες και οι μαϊμούδες, η συνδικαλιστική μαφία μαζί με πλήθος μπράβων και σεκιουριτάδων βρίσκονταν όλες αυτές τις ώρες πίσω από τριπλές-κλειδαμπαρωμένες πόρτες για να κάνει ένα συνέδριο της Κόζα Νόστρα.

Την ίδια στιγμή με πρωτοφανή απόφαση στα χρονικά των εργατικών συνεδρίων, απαγόρευσε την είσοδο στα ΜΜΕ προκειμένου να μην καταγράφουν οι αθλιότητες τους. Η συνδικαλιστική μαφία ύστερα από όλα αυτά τα αίσχη που έχουν προηγηθεί σε εργατικά κέντρα όλης της χώρας, στην ομοσπονδία των ιδιωτικών υπαλλήλων και στην Καλαμάτα, έχει το θράσος να αναφέρεται σε δημοκρατικές διαδικασίες και ελευθερίες.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στο νησί και σε όλη τη χώρα, όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να συμπαρασταθούν στον αγώνα αυτής της περιόδου, για να σπάσει το απόστημα της εργοδοσίας.

Τώρα είναι ώρα για να καθαρίσει το εργατικό-συνδικαλιστικό κίνημα από νόθους και εργοδότες».

Οι δυνάμεις του παραμένουν στο συνεδριακό χώρο, αχρηστεύοντας τα σχέδια της συνδικαλιστικής μαφίας, που ενδιαφέρεται μόνο για την εκλογή της και τις καρέκλες, και θα παραμείνουν εκεί, για όσο χρειαστεί…

Πληροφορίες-φωτό από 902.gr και από Filio Magenta…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: