Φασιστοειδή επιτέθηκαν σε αντιφασίστα δημοσιογράφο της Deutche Welle στο Σύνταγμα

Το θύμα της επίθεσης ήταν ο δημοσιογράφος Θωμάς Ιακόμπι, που έχει σκηνοθετήσει το ντοκιμαντέρ “Χρυσή Αυγή: Προσωπική Υπόθεση” και δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται στο στόχαστρο των νεοναζί.

Πριν λίγες ώρες, μερικές εκατοντάδες χρυσαυγίτες και λοιπά φασιστοειδή έκαναν μια θλιβερή και άμαζη συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας, κατά των μεταναστών με εθνικιστικά συνθήματα του τύπου “η Ελλάδα μας ανήκει”.

Παρόλα αυτά, οι φασίστες κατάφεραν να δώσουν το μαφιόζικο στίγμα τους, καθώς επιτέθηκαν εναντίον του Γερμανού δημοσιογράφου της Deutche Welle, Θωμά Ιακόμπι. Συγκεκριμένα του ζήτησαν στοιχεία-ταυτότητα, και όταν ο Ιακόμπι αρνήθηκε να τους τα δώσει, επιτέθηκαν εναντίον του με μπουνιές και κλωτσιές, σαν συμμορία. Είναι χαρακτηριστικό πως ακόμα και η ανταποκρίτρια του ΣΚΑΪ στηλιτεύει τη στάση Πόντιου Πιλάτου των αστυνομικών, που παρέμειναν… “ουδέτεροι”, ακόμα και μετά την επίθεση, κάνοντας πλάτες στα φασιστοειδή…

Δεν πρόκειται για ένα “τυχαίο” περιστατικό, ούτε είναι η πρώτη φορά που ο Ιακόμπι βρίσκεται στο στόχαστρο των φασιστών, καθώς είχαν επιτεθεί εναντίον του και πέρσι, τέτοιες μέρες, με τον ίδιο χυδαίο -και τόσο χαρακτηριστικό για νεοναζί- τρόπο. Θυμίζουμε πως ο Θ. Ιακόμπι είναι από τους συντελεστές του ντοκιμαντέρ “Χρυσή Αυγή: Προσωπική Υπόθεση” που αποκαλύπτει με θάρρος και στοιχεία το χαρακτήρα της νεοναζιστικής συμμορίας.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: