Φασίστες χτύπησαν μαθήτρια της ΚΝΕ

Χειροδικία και απειλές καταγγέλλει η ΤΟ Πέλλας του ΚΚΕ.

Τραμπούκικη επίθεση δέχτηκε χθες το απόγευμα στο κέντρο των Γιαννιτσών μαθήτρια οργανωμένη στην ΚΝΕ, από ομάδα γνωστών φασιστοειδών της πόλης, που την απείλησαν και την χτύπησαν.

Στην καταγγελία της, η ΤΟ Πέλλας αναφέρει: «Είναι οι ίδιοι που εδώ και καιρό έχουν στοχοποιήσει και απειλήσει μέλη της ΚΝΕ και του ΚΚΕ, που επιτέθηκαν στα γραφεία του ΚΚΕ στα Γιαννιτσά, που γέμισαν τα σχολεία της πόλης με κέλτικους σταυρούς και ναζιστικά σύμβολα, που σπέρνουν το δηλητήριο του φασισμού και του εθνικισμού στη νεολαία.

Είναι γελασμένοι ότι θα μας φοβίσουν με τέτοιες ενέργειες, τους ενοχλεί η δράση των μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, μπροστά στα οξυμένα προβλήματα των εργαζομένων, του λαού και των μαθητών της περιοχής. Η συγκεκριμένη ενέργεια μόνο τυχαία δεν είναι τη συγκεκριμένη στιγμή. Η κυβέρνηση και το υπουργείο Παιδείας έφεραν σαν τους “κλέφτες” προς ψήφιση το νομοσχέδιο – έκτρωμα για την Παιδεία μέσα στη Μ. Δευτέρα. Τους ενοχλεί η πρωτοπόρα δράση της ΚΝΕ μέσα στα σχολεία της περιοχής, για την οργάνωση της πάλης ενάντια στα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μαθητές και οι γονείς τους – τα χρήματα που δεν φτάνουν σε καμιά λαϊκή οικογένεια, τα κενά σε καθηγητές που ακόμα υπάρχουν, για τις αίθουσες που δεν φτάνουν και αναγκάζονται ολόκληρα σχολεία να κάνουν μάθημα σε λυόμενα.

100 χρόνια ζωής και δράσης το ΚΚΕ, δεν λύγισε ποτέ!

Επειδή οι φασίστες είναι παιδιά της σαπίλας αυτού του συστήματος, τους ενοχλεί που το Κόμμα μας και η ΚΝΕ διαρκώς παλεύουν με όλες τους τις δυνάμεις να αναδείξουν ότι υπάρχει διέξοδος από το ανθρωποφάγο σύστημα που ζούμε σήμερα. Τους ενοχλεί που μιλάμε για μια άλλη κοινωνία, που δεν θα υπάρχει εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, όπου την εξουσία θα έχει η εργατική τάξη, ο λαός και όχι τα αφεντικά τους, οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές, οι τραπεζίτες. Γιατί οι φασίστες είναι “γέννημα” των εκμεταλλευτών.

Ιδιαίτερα ενοχλούνται σήμερα, που μέλη, φίλοι και οπαδοί του Κόμματος, συσπειρώνονται και δυναμώνουν το ΚΚΕ ενόψει των εκλογικών μαχών του Μάη.

Γι’ αυτό στις εκλογές για την Περιφερειακή και Τοπική Διοίκηση καλούμε σε ενίσχυση των συνδυασμών της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, των συνδυασμών που στηρίζονται από το ΚΚΕ. Καλούμε τους εργαζόμενους, το λαό, τη νεολαία του νομού να δώσουν τη μάχη μαζί μας, μέσα από τα ψηφοδέλτια της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, για πιο δυνατή εργατική – λαϊκή αντιπολίτευση. Για να δυναμώσει η πάλη ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης – ΕΕ – κεφαλαίου.

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και τις εθνικές εκλογές, τη μόνη φωνή αντίστασης στην πολιτική της ΕΕ, της ένωσης των εκμεταλλευτών, τον εχθρό των λαών και των δικαιωμάτων τους.

Γιατί µόνο το ΚΚΕ αποτελεί συνεπή αντίπαλο της ναζιστικής – εγκληματικής Χρυσής Αυγής και των υπόλοιπων φασιστικών ομάδων. Αντιπαλεύει το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα που θρέφει το φασιστικό ρεύμα. Γιατί μπαίνει μπροστά, για να απομονωθούν οι φασίστες από τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά. Για να γκρεμιστεί η Χρυσή Αυγή από την 3η θέση. Πραγματικοί αντίπαλοι του φασισμού δεν είναι εκείνοι που κρατάνε τη σημαία της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, που συγκυβέρνησαν µε ακροδεξιούς, που δεν παίρνουν μέτρα για να τελειώσει επιτέλους η δίκη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης. Ούτε βέβαια, αυτήν τη μάχη μπορούν να τη δώσουν δυνάμεις όπως η Ν∆, που ψαρεύουν στα βρωμόνερα της ακροδεξιάς, του εθνικισμού και του ρατσισμού.

Στο ΚΚΕ και την ΚΝΕ, είναι αποδεδειγμένο, δεν πιάνουν απειλές. Συνεχίζουμε.

Δεν θα τους περάσει!

Έξω οι φασίστες από τα σχολεία και τις γειτονιές μας. Δεν τους αφήνουμε χώρο να σταθούν πουθενά αυτοί και οι σάπιες ιδέες τους».

Πηγή: 902

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: