Εικόνες βιβλικής καταστροφής στο Δήλεσι (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Όπως μαρτυρούν και οι εικόνες, η θάλασσα μετατράπηκε σε μια απέραντη χαβούζα, γεμάτη σκουπίδια και κορμούς δέντρων που συμπαρέσυραν τα ορμητικά νερά στο διάβα τους.

Στο πλαίσιο της χθεσινοβραδινής φονικής πλημμύρας στην Εύβοια, έλαβε χώρα στο Δήλεσι μια πρωτοφανών διαστάσεων καταστροφή. Όπως μαρτυρούν και οι παρακάτω φωτογραφίες, η θάλασσα μετατράπηκε σε μια απέραντη χαβούζα, γεμάτη σκουπίδια και κορμούς δέντρων που συμπαρέσυραν τα ορμητικά νερά στο διάβα τους.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως τα νερά παρέσυραν στην ακτή και πολλά φίδια.

Δείτε το βίντεο:

Σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαμε με τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Τανάγρας, Μιχάλη Γιαλούρη, μας ανέφερε πως «ο λαός του Δηλεσίου βιώνει σήμερα τις συνέπειες της χρόνιας κρατικής υποχρηματοδότησης σε αντιπλημμυρικά έργα και βασικές υποδομές στην περιοχή. Ο δήμαρχος έχει υποχρέωση να δράσει άμεσα και να αποκαταστήσει τις ζημιές. Να ζητήσει πρόσθετη κρατική χρηματοδότηση και να διασφαλίσει την υγεία και την ασφάλεια των πολιτών. Να αναδείξει τη συλλογική κρατική ευθύνη και να μη μετατρέψει την κρατική ανεπάρκεια σε ατομική ευθύνη του καθενός».

Δείτε φωτογραφίες από την καταστροφή:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: