Ευχέλαιο ενάντια στον κορονοϊό διοργανώνουν τα Market In

Αναρωτιέται κανείς αν δε θα έπρεπε ήδη να έχει υπάρξει παρέμβαση των αρμόδιων αρχών για αυτή την κατάφωρη παραβίαση της απαγόρευσης συναθροίσεων.

Μπορεί τελικά να επιβλήθηκε η απαγόρευση τέλεσης λειτουργιών στους ναούς λόγω κορονοϊού, υπάρχουν όμως λύσεις τις οποίες διασφαλίζουν εργοδότες αλυσίδων σούπερ μάρκετ ώστε να μη μείνουν χωρίς αυτό το θαυματουργό μέσο θεραπείας οι εργαζόμενοι. Σε μια πραγματικά πρωτοποριακή πρωτοβουλία η εργοδοσία των Market In αποφάσισε τη διοργάνωση ευχελαίου στην αίθουσα συναντήσεων στο ισόγειο της εταιρείας “για ευλογία της εταιρίας, των εργαζομένων και των οικογενειών τους”. Μάλιστα υπάρχει η πραγματικά χριστιανική και συγκινητική πρόβλεψη για όσους δεν καταφέρουν να παραστούν, να υπάρχει λαδάκι του ευχελαίου στην υποδοχή ώστε να μη μείνει κανείς χωρίς θεϊκή ευλογία. Στην ανακοίνωση προστίθεται επίσης παράγραφος για το ακριβές περιεχόμενο του μυστηρίου, με τη διαβεβαίωση ότι “το λάδι, μετά τις ευχές των ιερέων, δεν είναι πια κοινό λάδι”.

Ενώ λοιπόν η εταιρεία σύμφωνα με καταγγελίες δεν τηρεί ούτε τα στοιχειώδη μέτρα προστασίας που ορίζει ο ΕΟΔΥ, διοργανώνει μάζωξη και μάλιστα σε κλειστό χώρο, φέρνοντας άσκοπα και τρίτο άτομο εκτός εταιρείας, δηλαδή τον ιερέα, ενισχύοντας τις μεταφυσικές αντιλήψεις και ευνοώντας φυσικά τη διάδοση του κορονοϊού μεταξύ των εργαζομένων. Αναρωτιέται κανείς αν δε θα έπρεπε ήδη να έχει υπάρξει παρέμβαση των αρμόδιων αρχών για αυτή την κατάφωρη παραβίαση της απαγόρευσης συναθροίσεων. Είναι επίσης ενδεικτικό για το πόσο ενδιαφέρεται η εταιρεία για την υγεία των εργαζομένων της, οι οποίοι δεν έχουν άλλο δρόμο από το να κάνουν δική τους υπόθεση την υγιεινή και την ασφάλειά τους στο χώρο εργασίας.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: