Δύσκολες ώρες για τον Βαγγέλη Μπούτα

Ατύχημα με το τρακτέρ του είχε ο Βαγγέλης Μπούτας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων ν. Καρδίτσας ενώ έκανε εργασίες στο χωράφι του. Η κατάσταση των τραυμάτων του κρίνεται σοβαρή ωστόσο δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Ατύχημα με το τρακτέρ του είχε ο Βαγγέλης Μπούτας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων ν. Καρδίτσας ενώ έκανε εργασίες στο χωράφι του το απόγευμα της Κυριακής 29 του Απρίλη.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το Karditsalive.Net o Βαγγέλης Μπούτας εκτελούσε σύμφωνα με πληροφορίες εργασίες ψεκασμού στο αμπέλι του. Ωστόσο κατά τη διάρκεια των εργασιών το τρακτέρ ανατράπηκε με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει τραυματίζοντας τον στα άκρα προκαλώντας του πολλαπλά κατάγματα. Μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Καρδίτσας. Στο χώρο του νοσοκομείου βρίσκονται οι συγγενείς του που αναμένουν να βγει από το πολύωρο χειρουργείο αλλά και πολλοί φίλοι και συναγωνιστές που έσπευσαν στο νοσοκομείο μαθαίνοντας το δυσάρεστο περιστατικό.

Η κατάσταση των τραυμάτων του κρίνεται σοβαρή ωστόσο δεν κινδυνεύει η ζωή του. Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες το χειρουργείο ολοκληρώθηκε και ο ασθενής διακομίζεται με ασθενοφόρο στο Γ.Ν. Λάρισας για την περαιτέρω νοσηλεία του και αποκατάσταση των τραυμάτων του.

Μαζί με τις ευχές μας για γρήγορη αποκατάσταση της υγείας του Β. Μπούτα, δεν μπορούμε να αποφύγουμε ένα σύντομο σχόλιο. Χιλιάδες είναι οι αγρότες σε ηλικία που κανονικά θα έπρεπε να απολαμβάνουν τη σύνταξή τους και τους κόπους μιας ζωής, που αναγκάζονται να εργάζονται σκληρά για την επιβίωσή τους. Ας αναρωτηθούν κάποιοι γιατί. Ας αναρωτηθούν ιδιαίτερα αυτοί που με αφορμή τις αγροτικές κινητοποιήσεις χαρακτηρίζουν με περισσή ευκολία «μεγαλοαγρότες» και «αγροτοπατέρες» τους εκλεγμένους εκπροσώπους των αγροτών (μεταξύ αυτών και τον Β. Μπούτα) απαξιώνοντας ελαφρά τη καρδία τον δίκαιο αγώνα τους…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: