Δολοφονική επίθεση με drone με εκρηκτικά εναντίον του Μαδούρο – 7 τραυματίες, σώος κι ασφαλής ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας (VIDEO)

Συνεχόμενες εκρήξεις διέκοψαν την ομιλία του Μαδούρο που γινόταν στο Καράκας σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση και τραυμάτισαν επτά άτομα, χωρίς να απειληθεί άμεσα η ζωή του Βενεζουελάνου προέδρου.

Η επίθεση εναντίον του προέδρου της Βενεζουέλας έλαβε χώρα πριν από λίγη ώρα, κατά τη διάρκεια μιας επίσημης ομιλίας του Νικολά Μαδούρο στο Καράκας. Το σχέδιό της περιελάμβανε drone (τηλεκατευθυνόμενα αεροπλανάκια) με εκρηκτικά, που στόχευαν προφανώς τον ίδιο τον πρόεδρο και τη νόμιμη ηγεσία της χώρας συνολικά. Συνεχόμενες εκρήξεις διέκοψαν την ομιλία που γινόταν σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση και τραυμάτισαν επτά άτομα, χωρίς να απειληθεί άμεσα η ζωή του Βενεζουελάνου προέδρου.

 

 

Οι δράστες παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστοι, αλλά δεν είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς πίσω από αυτές τις μεθόδους τον ιμπεριαλιστικό δάχτυλο, που δε σταμάτησε ποτέ την απροκάλυπτη επέμβασή του στη Βενεζουέλα και τη Λατινική Αμερική συνολικά.

Με πληροφορίες από Telesur και BNO

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: