Χρυσαυγίτες μαγάρισαν το γκράφιτι του Γ. Αντετοκούμπο στα Σεπόλια

Η βλακεία δεν κάνει εθνικές, φυλετικές διακρίσεις και είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα όλων των φασιστοειδών. Τα οποία παρέμεναν κρυμμένα στις τρύπες τους και αναθάρρησαν μόλις οριστικοποιήθηκε η απουσία του Γ. Αντετοκούμπο, για να χύσουν τη χολή και το σωβινιστικό τους οχετό.

Η αρχή είχε γίνει πριν καν προκύψει θέμα με το Γιάννη Αντετοκούμπο , όταν άφηναν υπονοούμενα πως ο αδελφός του Θανάσης παίζει με βύσμα στην εθνική και είναι άμπαλος. Την απάντηση την πήραν σήμερα σε διπλούν  απ’ το Θανάση, μία με το «πάμε να τους… τιμήσουμε» στην αρχή του αγώνα, που έδειχνε την πόρωσή του με την εθνική, και μια μετά στον αγώνα όπου ήταν ο πιο φιλότιμος απ’ τους διεθνείς – κάτι που συνηθίζουμε να θεωρούμε ελληνική ιδιαιτερότητα ως λέξη και ως αρετή.

Χρυσαυγίτες μαγάρισαν το γκράφιτι του Γ. Αντετοκούμπο στα Σεπόλια

Χρυσαυγίτες μαγάρισαν το γκράφιτι του Γ. Αντετοκούμπο στα Σεπόλια

Αλλά η βλακεία δεν κάνει εθνικές, φυλετικές διακρίσεις και είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα όλων των φασιστοειδών. Τα οποία παρέμεναν κρυμμένα στις τρύπες τους και αναθάρρησαν μόλις οριστικοποιήθηκε η απουσία του Γ. Αντετοκούμπο, για να χύσουν τη χολή και το σωβινιστικό τους οχετό. Το αποκορύφωμα ήρθε όταν μαγάρισαν το μεγάλο γκράφιτι που απεικονίζει τον Αντετοκούμπο και στολίζει το ανοιχτό γηπεδάκι της οδού Δυρραχίου, στα Σεπόλια, όπου πρωτόπαιξαν μπάσκετ ο Γιάννης και τα αδέρφια του.

Χρυσαυγίτες μαγάρισαν το γκράφιτι του Γ. Αντετοκούμπο στα Σεπόλια

Έγραψαν πάνω του το όνομα της συμμορίας τους και ζωγράφισαν πάνω στο πρόσωπό του ένα στόχο – φασιστικό σύμβολο – σα να τον σημαδεύουν. Το κωμικοτραγικό της υπόθεσης είναι πως κάποια φασισταριά σε διαδικτυακά σχόλια, αποδίδουν το βανδαλισμό σε… προβοκάτσια των κομμουνιστών! Οι φασίστες που ζωγράφισαν το στόχο πάνω στη φιγούρα του Γιάννη, δε στοχοποιούν μόνο τον Αντετοκούμπο, τους ξένους ή τους «λαθραίους». Στοχεύουν στις συνειδήσεις, τον άνθρωπο κι ό,τι τον κάνει να ξεχωρίζει απ’ τα ζώα· που δε φταίνε κι αυτά σε τίποτα, για να τα συγκρίνουμε με τους νεοναζί.

Γι’ αυτό…

Ούτε στα Σεπόλια, ούτε πουθενά

Τσακίστε τους φασίστες, σε κάθε γειτονιά.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: