Αβάντι πόπολο αλά Πασόκα – Με “υψωμένη γροθιά” η νέα αφίσα του ΚΙ.ΝΑΛ

Όχι, δεν είναι τρολάρισμα…

Αν κάποιοι είχατε απορήσει με την προεκλογική διαφήμιση του ΚΙΝΑΛ με τα κονσερβοκούτια, σας υπενθυμίζουμε ότι σε ανύποπτο χρόνο είχαμε διαβλέψει το βαθύτερο συμβολισμό του μηνύματος, που δεν ήταν άλλο από το ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, έτοιμο να πάρει σκαλπ δεξιών.

Σήμερα ήρθε και τυπικά η δικαίωση της παραπάνω ερμηνείας, καθώς σε αφίσα που κυκλοφόρησε στα ΜΚΔ το κόμμα με τα χίλια ονόματα και τα δύο ΑΦΜ, όπου σε κατακόκκινο φόντο – το πιάσατε το υπονοούμενο – υψώνεται μια μαύρη γροθιά (αστοί φυλαχτείτε), σε ένα τεντωμένο μπράτσο, και το σύνθημα “H κυβέρνηση θα μας βρει απέναντι, μέσα κι έξω από τη Βουλή”. Αν δεν ανατριχιάσατε ήδη, σκεφτείτε μόνο τις μυριάδες πασόκων έτοιμων να προτάξουν τα στήθη τους απέναντι στην αντιλαϊκή λαίλαπα της ΝΔ. Αν πάλι σκέφτεστε ότι μόνο πράγμα που μπορεί να κάνει το ΚΙΝΑΛ έξω από τη βουλή είναι τον τροχονόμο στη λεωφόρο Αμαλίας, είστε απλά προκατειλημμένοι και κακοπροαίρετοι.

Το μόνο που μας ανησυχεί είναι αυτά τρίγωνα με τα οποία αποδίδονται οι μύες του χεριού, ότι θα προκαλέσουν οργισμένη αντίδραση της Ζωής Κωνσταντοπούλου για το κοπιράιτ. Από την άλλη, ίσως στην πραγματικότητα να έχουν διττό συμβολισμό, και να αποτελούν υπονοούμενο για τα βουνά και τις κορφές που είναι έτοιμοι να πάρουν η Φώφη, ο Λοβέρδος, κι ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος στο νέο αντάρτικο που ετοιμάζουν ενάντια στο Μητσοτάκη.

Μας λύθηκε όμως τουλάχιστον η απορία για το λόγο που είναι τόσο σιδηρόφρακτα τα γραφεία του κινήματος στη Χαριλάου Τρικούπη:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

3 Σχόλια

Κάντε ένα σχόλιο: