Αδιανόητη καφρίλα: Διέκοψαν την παράσταση του Ζαραλίκου, γιατί τους… έθιξε τον Μαρινάκη!

Μπράβοι όρμησαν στη σκηνή για να διακόψουν την παράσταση, αλλά το κοινό του Ζαραλίκου μπήκε στη μέση και τους πέταξε έξω από το θέατρο!

Κάθε φορά αναρωτιόμαστε αν έχουμε πιάσει πάτο και κάθε φορά η πραγματικότητα μας ξεπερνά.

Η παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου “200 χρόνια δανεικά” στο Θέατρο “Τζένη Καρέζη” διακόπηκε για λίγη ώρα από “ομάδα θεατών”, που δρούσαν σαν μπράβοι του Μαρινάκη και διέκοαν την παράσταση, με το “έτσι θέλω”, όταν άκουσαν τον Ζαραλίκο να αναφέρεται σατιρικά στον γνωστό εφοπλιστή και πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Στις ερασιτεχνικές λήψεις από τους θεατές της παράστασης, φαίνεται η εξέλιξη του επεισοδίου, με το κοινό να μπαίνει ασπίδα μπροστά στον Ζαραλίκο, αποκρούοντας την καφρίλα, ενώ ακούμε μεταξύ άλλων τον ηθοποιό να απαντά στους “θιγμένους”: δεν είμαι φίλος του Μελισσανίδη… – από το οποίο γίνεται σαφής η αφορμή της επίθεσης. Αλλά αφήνουμε τους “εμπνευσμένους τίτλους” του τύπου “το έκανε για το ποδόσφαιρο”, για τα κανάλια, γιατί εδώ η σαπίλα είναι πολύ βαθύτερη, όπως φαίνεται στο βίντεο.

Όπως φαίνεται, το κοινό πέταξε έξω τους εισβολείς και η παράσταση ολοκληρώθηκε -ας πούμε- κανονικά. Λίγη ώρα μετά, ο κωμικός πόσταρε στο προφίλ του στο twiiter το παρακάτω μήνυμα που απευθύνεται ευθέως στον… φιλελεύθερο πρωθυπουργό της χώρας.

Όσοι παρακολουθούν τακτικά τις παραστάσεις του Χριστόφορου Ζαραλίκου, θα έχουν πετύχει σίγουρα κάποια σατιρική αναφορά του στο συγκεκριμένο πρόσωπο. Πολλές φορές ο Χριστόφορος έλεγε πχ: “δε θα αναφερθώ στον κύριο, γιατί δε μου πάει καθόλου το τσιμέντο στα πόδια, πιστέψτε με…”. Πιθανότατα, όμως, ούτε ο ίδιος δεν είχε φανταστεί πως το θράσος των λοβοτομημένων θα έφτανε στο σημείο να δρουν σαν (;) μπράβοι και να επιχειρούν να διακόψουν τις παραστάσεις του.

Και αν ο ίδιος συνηθίζει να λέει πως ο θεός της κωμωδίας αγαπάει και προστατεύει την Ελλάδα, το ζήτημα είναι ποιος θα προστατέψει τους καλλιτέχνες και την ελευθερία του λόγου -πόσο μάλλον της σάτιρας- από τους διάφορους τσάτσους, αυτόκλητους και μη…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: