Η Αχέντ Ταμίμι στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ

Ύστερα από τις καταγγελίες και διαμαρτυρίες του ΚΚΕ και της ΚΝΕ καθώς και τη μεγάλη διεθνή κινητοποίηση αλληλεγγύης οι κατοχικές δυνάμεις του Ισραήλ αναγκάστηκαν να άρουν την απαγόρευση εξόδου από την κατεχόμενη Δυτική Όχθη για την Αχέντ και την οικογένειά της.

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ αναφέρει: «Η ΚΝΕ με χαρά ανακοινώνει ότι η 17χρονη Παλαιστίνια αγωνίστρια Αχέντ Ταμίμι και η οικογένειά της θα πάρουν μέρος στις κεντρικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ 100 χρόνια ΚΚΕ – 50 χρόνια ΚΝΕ, το Σάββατο 22 Σεπτέμβρη στο Πάρκο Τρίτση στο Ίλιον». Και προσθέτει: 

«Η απαγόρευση εξόδου από την κατεχόμενη Δυτική Όχθη για την Αχέντ και την οικογένειά της που επέβαλε η κατοχική δύναμη του Ισραήλ άρθηκε ύστερα από καταγγελίες και διαμαρτυρίες του ΚΚΕ και της ΚΝΕ καθώς και ύστερα από μεγάλη διεθνή κινητοποίηση αλληλεγγύης.

Καλούμε τους νέους και τις νέες, τους εργαζόμενους και το λαό της Αττικής να πάρουν μέρος στο Φεστιβάλ μας. Με τη μαζική παρουσία τους εκεί να υποδεχτούν την οικογένεια Ταμίμι, που, μαζί με τον παλαιστινιακό λαό, δίνουν έναν δίκαιο αγώνα για τον τερματισμό της ισραηλινής κατοχής».

Πηγή: 902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: