Παντελής Θαλασσινός και ΕΡΚΥΝΑ παρουσιάζουν το «Άξιον Εστί» στη Λιβαδειά

Τη Δευτέρα 26 Αυγούστου, στο Ανοικτό Θέατρο Κρύας, η Μικτή Χορωδία Λιβαδειάς Έρκυνα με τον καταξιωμένο μαέστρο της Τοντόρ Καμπακτσίεφ, έχει την τιμή να παρουσιάσει το εμβληματικό έργο «Άξιον Εστί» σε ποίηση Οδυσσέα Ελύτη και μουσική Μίκη Θεοδωράκη.

Μια σημαντική συναυλία η οποία θα αποτελέσει το κορυφαίο γεγονός πολιτισμού του φετινού καλοκαιριού όχι μόνο για την Λιβαδειά αλλά και την ευρύτερη περιοχή, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Αυγούστου στο Ανοικτό Θέατρο Κρύας στις 9.00 μ.μ.

Ο λόγος για την παρουσίαση του εμβληματικού έργου “Άξιον Εστί” σε ποίηση Οδυσσέα Ελύτη και μουσική Μίκη Θεοδωράκη υπό την καλλιτεχνική και μουσική διεύθυνση του μαέστρου της Μικτής Χορωδίας Λιβαδειάς Έρκυνα, Τοντόρ Καμπακτσίεφ.

Στο έργο συμπράτουν ο Παντελής Θαλασσινός (λαϊκός τραγουδιστής), ο  Βασίλης Δήμας-Τσιριγώτης (ψάλτης), ο Σεμπάστιαν Τσιφής (αφηγητής), η Συμφωνική Ορχήστρα Καμεράτα Έρκυνα, η Λαϊκή Ορχήστρα Έρκυνα και η Μικτή Χορωδία Λιβαδειάς Έρκυνα.

Την συναυλία διοργανώνουν στα πλαίσια των Τροφωνίων 2019, ο Δήμος Λεβαδέων, η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και η Μικτή Χορωδία Λιβαδειάς Έρκυνα, τιμώντας παράλληλα τα 60 χρόνια από την παρουσίαση του Άξιον Εστί.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: