«Ο Δρόμος μας» στην Καισαριανή – Προβολή του ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια ζωής και δράσης του ΚΚΕ το Σάββατο 30 Νοέμβρη

Οι Κομματικές Οργανώσεις Καισαριανής του ΚΚΕ και οι Οργανώσεις Βάσης της ΚΝΕ, με αφορμή τη δίμηνη οικονομική εξόρμηση, διοργανώνουν εκδήλωση με την προβολή του ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια ζωής και δράσης του Κόμματος, το Σάββατο 30 Νοέμβρη, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Καισαριανής.

Οι Κομματικές Οργανώσεις Καισαριανής του ΚΚΕ και οι Οργανώσεις Βάσης της ΚΝΕ, με αφορμή τη δίμηνη οικονομική εξόρμηση, διοργανώνουν εκδήλωση με την προβολή του ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια ζωής και δράσης του Κόμματος με τίτλο: «Ο δρόμος μας» το Σάββατο 30 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Καισαριανής (Βρυούλων και Κλαζομενών).

Το Ντοκιμαντέρ «Ο Δρόμος μας»διατρέχει Καρέ – καρέ μέσα σε 100 λεπτά την πλούσια Ιστορία του ΚΚΕ. Σπάνια αρχειακά ντοκουμέντα, δραματοποιημένο οπτικοακουστικό υλικό, πρωτότυπη μουσική. Πάνω από 100 συντελεστές, οι οποίοι δούλεψαν ακούραστα και εθελοντικά.

Για τα γυρίσματα του Ντοκιμαντέρ δημιουργήθηκε κινηματογραφική ομάδα αποτελούμενη από τους: Σήφη Στάμου, Παυλίνα Αγαλιανού, με υπεύθυνο τον Κώστα Σταματόπουλο. Ακόμα, για το σενάριο και την έρευνα του Ντοκιμαντέρ δημιουργήθηκε ομάδα αποτελούμενη από τους: Θανάση Λεκάτη, Φάνη Παρρή, Αλέξανδρο Βαλσαμή, με υπεύθυνο τον Γιάννη Κλεφτογιάννη.

Τη διεύθυνση φωτογραφίας έκανε ο Άκης Αποστολίδης. Μουσικά έντυσε το Ντοκιμαντέρ η Σοφία Καμαγιάννη.

Σπικάζ: Δανάη Κατσαμένη, Μίλτος Δημουλής. Μοντάζ: Σωτήρης Γκέκας. Στο Ντοκιμαντέρ εμφανίζονται και αφηγούνται on camera οι: Παύλος Ορκόπουλος, Μαριάνθη Σοντάκη, Δημήτρης Αλεξανδρής και Λίλα Καφαντάρη.

Σε αφηγήσεις, απαγγελίες λογοτεχνικών κειμένων και ντοκουμέντων δανείζουν επίσης τη φωνή τους οι: Δημήτρης Καταλειφός, Κώστας Καζάκος, Ελένη Γερασιμίδου, Διονύσης Ξενάκης. Συμμετέχουν ακόμα δεκάδες ηθοποιοί και μουσικοί.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: