Πάρτα να μη στα χρωστάω!

Χωρίς προσχήματα, τόσο φανερό πρότυπο ναζιστή, ανατριχιαστικός εκπρόσωπος της πιο ακραίας οπισθοδρόμησης,  κόντρα σε κάθε έκφραση ανθρωπισμού.

Ξανθοπούτσικος,  γαλανούτσικος σαν personal trainer, o επίδοξος, με όλα τα “χαρίσματα” της κατάμαυρης κοσμοθεωρίας του.

Πόσο demode το χρυσό μου, σε μιά εποχή που όλοι ενδύονται τον μανδύα του “προοδευτικού”.
Όχι! Τον παραδέχομαι! Υποστηρίζει φανερά τα “πιστεύω” του χωρίς ενδοιασμούς!
Τόσο φανερά που γίνεται γραφικός και δεν το θέλει.
Παραλήρημα αντικομμουνιστικό η άχρηστη ύπαρξη του που βρίσκει αντίθετους ακόμα και τους συντάκτες παρόμοιας εν γένει αρθρογραφίας.
Εκείνων που εξαντλούν τον προοδευτισμό και την επαναστατικότητα τους, κραυγάζοντας για τα ακίνδυνα, απέναντι στον πραγματικό εχθρό που αγριεύει.
Επανέρχομαι στον περί ού ο λόγος.
Χωρίς προσχήματα, τόσο φανερό πρότυπο ναζιστή, ανατριχιαστικός εκπρόσωπος της πιό ακραίας οπισθοδρόμησης,  κόντρα σε κάθε έκφραση ανθρωπισμού.
Θεωρεί την κακία ύψιστο προτέρημα, απέναντι στην ανθρώπινη ζεστασιά, απέναντι στην ανιδιοτελή απόφαση ζωής. Να μάχεσαι για το δίκιο των πολλών, των απλών, των καθημερινών του μόχθου και του Αγώνα για ένα κόσμο χωρίς εκπροσώπους του σκοταδισμού.
Το κείμενο αυτό είναι ο τίτλος του. “Πάρτα να μη στα χρωστάω” κυρίως προς τον απεχθή παραλήπτη του, παρά έκφραση συμπαράσταση – ανώφελη- προς τον αλώβητο δικό μας Ανθρωπο!
Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: