Ποιο Σχέδιο Χ.Α.Μ.; Από Δευτέρα αρχίζει το… Σχέδιο Μ.Α.Π.Ε.Τ. ΣΟΟΥ

“Μ(ΕΘ δεν φτιάχνουμε), Α(πολυμάνσεις δεν εκτελούμε), Π(ροσλήψεις ιατρονοσηλευτικού προσωπικού δεν προκηρύσσουμε), Ε(ΣΥ δεν ενισχύουμε), Τ(εστ δεν διεξάγουμε), ΣΟΟΥ (συνεχίζουμε κανονικά να δίνουμε, σαν να μην τρέχει τίποτα, στα καλοϊτασμένα με 11+ 9 εκατ. ευρώ εφοπλιστοκάναλα, και αμολάμε τον κόσμο έξω ύστερα από σκληρή καραντίνα, για να…”

Μ(ΕΘ δεν φτιάχνουμε), Α(πολυμάνσεις δεν εκτελούμε), Π(ροσλήψεις ιατρονοσηλευτικού προσωπικού δεν προκηρύσσουμε), Ε(ΣΥ δεν ενισχύουμε), Τ(εστ δεν διεξάγουμε), ΣΟΟΥ (συνεχίζουμε κανονικά να δίνουμε, σαν να μην τρέχει τίποτα, στα καλοϊτασμένα με 11+ 9 εκατ. ευρώ εφοπλιστοκάναλα, και αμολάμε τον κόσμο έξω ύστερα από σκληρή καραντίνα, για να αποκτήσει ξαφνικά… ανοσία αγέλης. Έχει ο θεός: κάνει ζέστη και μπορεί να τη γλιτώσουμε).

Αντ’ αυτών, πλένουμε… χεράκια, κρατάμε αποστασούλες (μες στο τιγκαρισμένο λεωφορείο ή στο σαρδελοποιημένο εργοστάσιο/εργοτάξιο) και αγοράζουμε (πανάκριβη) μασκούλα (η οποία κάποτε ήταν πολύ επικίνδυνη, αλλά τώρα είναι πλέον επιβεβλημένη και αποτελεί αδήριτη ανάγκη — τα παράπονά σας στον ΠΟΥ). 

Και η ευθύνη ΔΙΚΗ ΜΑΣ, ε. Η ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ. (Ατομική ευθύνη γαρ.)

Α, και μην ξεχάσω: ΔΩΡΕΑΝ μάσκα ΔΕΝ παρέχουμε, ούτε θέτουμε μια λογική/φτηνή διατίμηση στο προϊόν (επιτρέποντας στους κατοχικούς λαδέμπορους-μασκέμπορους να θησαυρίζουν ανεξέλεγκτα), αλλά όποιος δεν φοράει μάσκα θα τιμωρείται με 150 ευρώ πρόστιμο. 

O tempora o mores!

Τι δεν καταλαβαίνεις; Με πόση και με ποια ακριβώς «επιστημονικότητα» μπορεί να ντύσει κανείς όλη αυτήν την (καταφανέστατη) γελοιότητα; 

Τι άλλο δηλαδή θες να δεις για να καταλάβεις ότι το ΜΟΝΟ που τους ενδιαφέρει (πλέον) είναι να επανεκκινήσουν την αγορά και όποιον πάρει ο χάρος;

Λεωγκύστ Δελετώ

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: