Εξουσία και ψέμα είναι από τους πιο πρόστυχους συνδυασμούς

Ο αστυνομικός ήθελε να σκοτώσει και σκότωσε. Αφού τον σκότωσε και τον είδε να πέφτει, έβαλε το όπλο στη θήκη του και μαζί με τον φίλο του αστυνομικό, οι δυο τους έφυγαν προς το περιπολικό. Η δουλειά είχε γίνει. Μετά ο δολοφόνος αστυνομικός τηλεφώνησε στη γυναικά του και της είπε να μην τον περιμένει επειδή ίσως αργήσει λίγο, για κάτι έκτακτο που συνέβηκε, είπε.

Ο αστυνομικός έβαλε στο στόχαστρο τον 15χρονο Αλέξη που περπατούσε λίγο πιο κάτω, πάτησε τη σκανδάλη και τον σκότωσε. Ο αστυνομικός ήθελε να σκοτώσει και σκότωσε.

Αφού τον σκότωσε και τον είδε να πέφτει, έβαλε το όπλο στη θήκη του και μαζί με τον φίλο του αστυνομικό, οι δυο τους έφυγαν προς το περιπολικό. Η δουλειά είχε γίνει. Μετά ο δολοφόνος αστυνομικός τηλεφώνησε στη γυναικά του και της είπε να μην τον περιμένει επειδή ίσως αργήσει λίγο, για κάτι έκτακτο που συνέβηκε, είπε.

Την σκηνή του εγκλήματος κατέγραψε μια κοπέλα τυχαία. Έτσι η υπόθεση δεν κουκουλώθηκε, γνωρίζουμε τους ενόχους, τους δολοφόνους, γνωρίζουμε τι πραγματικά συνέβηκε. Μάλιστα κάποιο κανάλι πήρε το βίντεο της κοπέλας και το διαστρέβλωσε, ίσως για να κουκουλώσει την υπόθεση. Ένα άλλο κανάλι όμως το έδειξε ως είχε. Έτσι μάθαμε την αλήθεια, όπως επίσης μάθαμε και το ψέμα.

Έτσι όλοι πλέον γνωρίζουμε ότι ένας αστυνομικός σκότωσε ένα παιδάκι έτσι χωρίς κανένα λόγο, μόνο και μόνο για να εκτονωθεί ο αστυνομικός και να βγάλει το θυμό του, επειδή όπως είπε στην κατάθεσή του, κάποιος πέταξε ένα μπουκάλι νερό πάνω στο περιπολικό τους, πολλή ώρα πριν το συμβάν, και ήταν τσαντισμένος.

Όμως ξανάρχισαν να κάνουν τα ίδια οι αστυνομικοί πάνω στους φοιτητές, τους πολίτες, το λαό. Το ψέμα ξαναγύρισε στην εξουσία και θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί. Εξουσία και ψέμα είναι ένας από τους πιο πρόστυχους κι επικίνδυνους συνδυασμούς. Θα πρέπει να προσέχουμε, να προσέχουμε.

Φτάσαμε στο σημείο που ένας αστυνομικός δολοφόνησε χωρίς λόγο ένα 15χρονο παιδάκι, τον Αλέξη Γρηγορόπουλο. Μεσολογγίου κ Τζαβέλλα στα Εξάρχεια. Ας αφήσουμε λίγα λουλούδια κι ας μείνουμε για λίγο σιωπηλοί.

Σωκράτης Ιωάννου

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: