“Δεν έχουμε ανακαλύψει ακόμα τις Ινδίες”…

Άρθρο της Kοrean Friendship Association Greece για τον Ιμπεριαλισμό.

Ακόμα στην Ευρώπη δεν έχουμε ανακαλύψει τις “Ινδίες” και ο πλανήτης φλέγεται. Ο Ιμπεριαλισμός έχει γίνει εξαιρετικά επιθετικός και ο μηχανισμός του συστήματος έχει βάλει στα ηχεία να παίζει το “νανούρισμα”.

Από το Λονδίνο μέχρι την Αθήνα και από την Λισαβόνα έως την Στοκχόλμη. Αυτά είναι τα σύνορα του κόσμου για τον μέσο Ευρωπαίο πολίτη.

Ενώ είναι ξεκάθαρο πως από τα Ευρωατλαντικά Όρη έχει ξεκινήσει η βομβιστική καταιγίδα που πλήττει την Μέση Ανατολή  ο μέσος Ευρωπαίος πολίτης αναλώνεται σε οικονομικά θέματα και συζητήσεις που δεν μπορεί να ρυθμίσει.

Ολάκεροι λαοί γίνονται στάχτη και πολιτείες ολόκληρες βουλιάζουν στην λαίλαπα της σφαγής. Γιατί δεν είναι πόλεμοι αυτοί… Σφαγές είναι! Και μάλιστα πρωτόγνωρες.

Στα συμβούλια του NATO ο Λεοπόλδος Β΄ του Βελγίου κάθεται σε μια γωνιά αόρατη φιγούρα και δακρύζει από συγκίνηση για την συνέχιση του έργου του.

Οι Αμερικανοί πουλάνε και αγοράζουν ολόκληρες περιοχές και λαούς με μια απλή εκκένωση και το αντί-Ιμπεριαλιστικό κίνημα φαίνεται αδύναμο μπροστά στον γίγαντα που έχει αμολήσει τα μπάσταρδα και άσωτα παιδιά του όπως το τωρινό παράδειγμα της Τουρκίας.

Ο Τραμπ μοιάζει με ήρωα επειδή δεν πούλησε F-35 στους Τούρκους.Δέκα αεροπλάνα δεν αλλάζουν το αποτέλεσμα. Η επέμβαση στα οικονομικά των χωρών, οι στρατιωτικές επεμβάσεις και οι στημένες χούντες ασφαλώς θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια σε νέες συμφορές.

Εκατομμύρια ξεριζωμένοι άνθρωποι αυτήν την ώρα βαδίζουν μέσα σε τοπία που πέφτουν βόμβες με την λαχτάρα της ελευθερίας, της ειρήνης και της ασφάλειας. Χιλιάδες ίσως εκατομμύρια αγωνιστές ανά τον πλανήτη αυτήν την στιγμή κρατούν αντίσταση και στέκονται όρθιοι μπροστά στον εισβολέα, τον τύραννο, το αφεντικό, τον Δεσποτισμό…

Χρέος κάθε ελεύθερου και δημοκράτη πολίτη αυτού του κόσμου δεν είναι να ψηφίζει αλλά να σπάει αλυσίδες και δεσμά. Χρέος του είναι να υπερασπιστεί ακόμα και με το όπλο του αν χρειαστεί και να ελευθερώσει κάθε παιδί που κουβαλά λάσπη και κακάο, κάθε παιδί αλυσοδεμένο σε ορυχεία, κάθε παιδί που κάνει μάθημα σε βομβαρδισμένο σχολείο.

Αυτήν την ελευθερία και αυτό το μήνυμα φέρνει ο Σοσιαλισμός. Από χιλιάδες χρόνια πριν ο άνθρωπος επαναστατεί για την ελευθερία του και την αξιοπρέπεια του. Για το δικαίωμα στην εργασία, την παιδεία, την υγεία, την Ειρήνη!

Ο Σοσιαλισμός είναι η απάντηση στον Σκοταδισμό και την απανθρωπιά του καπιταλισμού που μέρα με την μέρα μετατρέπεται σε Ιμπεριαλισμό ακόμα και σε πολύ τοπικό επίπεδο.

Γιατί η επίθεση στον μισθό σου και στον πλούτο που παράγεις πολύ εύστοχα μπορεί να χαρακτηριστεί με την λέξη Ιμπεριαλισμός. Ιμπεριαλισμός του αφεντικού.

Για την Ειρήνη και την ελευθερία μονάχα μια πορεία υπάρχει…Η Σοσιαλιστική Επανάσταση!

KFA Greece team

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: