Παρουσίαση βιβλίου: τα πέντε αγαπημένα έργα του κοινού από το 1ο Διαγωνιστικό φεστιβάλ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ 2018

Οι εκδόσεις ΟΣΤΡΙΑ και το Από Κοινού Θέατρο έχουν τη χαρά να παρουσιάζουν σε συλλογική έκδοση τα πέντε θεατρικά έργα που ξεχώρισε το κοινό με την ψήφο του στο 1ο Διαγωνιστικό Φεστιβάλ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ 2018. Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί στο Από Κοινού Θέατρο, το Σάββατο 6 Οκτώβρη στις 18:00.

Οι εκδόσεις ΟΣΤΡΙΑ και το Από Κοινού Θέατρο έχουν τη χαρά να παρουσιάζουν σε συλλογική έκδοση τα πέντε θεατρικά έργα που ξεχώρισε το κοινό με την ψήφο του στο 1ο Διαγωνιστικό Φεστιβάλ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ 2018.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί στο Από Κοινού Θέατρο, το Σάββατο 6 Οκτώβρη στις 18:00. Ομιλητής ο θεατρολόγος Κωνσταντίνος Μπούρας.

Παρουσίαση βιβλίου: τα πέντε αγαπημένα έργα του κοινού από το 1ο Διαγωνιστικό φεστιβάλ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ 2018

Παρουσίαση βιβλίου: τα πέντε αγαπημένα έργα του κοινού από το 1ο Διαγωνιστικό φεστιβάλ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ 2018

Τα πέντε αγαπημένα έργα του κοινού που εκδίδονται συλλογικά είναι:
“ΡΑΚΟ” του Δημήτρη Παπαδόπουλου
“Ο Σταμελένιος” του Γιώργου Μποτώνη
“Μεταξία” του Κώστα Λάκη
“Σπόρος του Πρώτου Σπόρου” της Στεργιάνας Τζέγκα
“Άλογα” της Πέλας Σουλτάτου

Σκοπός του φεστιβάλ ήταν, και είναι, η ανάδειξη, προβολή και υποστήριξη νέων έργων και δημιουργών με διαφορετικές καλλιτεχνικές φόρμες και προβληματισμούς. Έτσι, από το Γενάρη του ’18 έως το τέλος Μάρτη, 80 θεατρικοί συγγραφείς κατέθεσαν τα έργα τους στην Κριτική Επιτροπή του φεστιβάλ, αποτελούμενη από τους : Παναγιώτη Μέντη (συγγραφέα-ηθοποιό), Κοραή Δαμάτη (σκηνοθέτη-συγγραφέα), Γιάννη Μετζικώφ (σκηνογράφο), Μάνια Παπαδημητρίου (ηθοποιό) και Ελένη Γερασιμίδου (ηθοποιό). Η κριτική Επιτροπή επέλεξε 14 έργα τα οποία παρουσιάστηκαν σε μορφή αναλογίου στο 1ο Διαγωνιστικό Φεστιβάλ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ 2018, από τις 21 Μαίου έως τις 3 Ιουνίου.
Αυτές τις δύο εβδομάδες του διαγωνισμού η Κριτική Επιτροπή και το θεατρόφιλο κοινό, έπρεπε να να επιλέξουν τα αγαπημένα τους έργα με ψηφοφορία, και να αναδείξουν τους νικητές του φεστιβάλ.
Σ’αυτές τις δύο δημιουργικές εβδομάδες, το Από Κοινού Θέατρο ευτύχησε να συναντήσει όλους αυτούς τους αξιόλογους συγγραφείς και ανθρώπους του πνεύματος που έχουν σημαντικότατες καλλιτεχνικές προτάσεις για το νεοελληνικό θέατρο.

Καλοτάξιδα όλα τα υπέροχα έργα!

Από Κοινού Θέατρο
Ευπατριδών 4, Γκάζι
(μετρό Κεραμεικός)
τηλ. 2114057249
email: [email protected]
facebook: Από Κοινού Θέατρο-Apo Koinou Theater

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: