Πατρινό Καρναβάλι 2022 – Δηλώσεις συμμετοχής για την Ποδηλατάδα μεταμφιεσμένων

Απαραίτητη προϋπόθεση για τους συμμετέχοντες είναι να είναι μασκαρεμένοι, να χρησιμοποιούν μόνο ποδήλατα (όχι πατίνια) και να τα στολίσουν αποκριάτικα.

Άρχισε η υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής για όσους θέλουν να συμμετάσχουν στην Ποδηλατάδα μεταμφιεσμένων που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2022 το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου από τις 12.00 έως τις 14.00 από Πλατεία Υψηλών Αλωνίων έως Πλατεία Γεωργίου Α΄. Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν είναι Πλατεία Υψηλών Αλωνίων-Σισσίνη-Γούναρη-Κορίνθου-Κιλκίς-Κωνσταντινουπόλεως-Μαιζώνος-Πλατεία Γεωργίου Α΄.

Η δράση διοργανώνεται από την ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας με τη συνεργασία του Ποδηλατικού Ομίλου Πατρών.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει μέχρι την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου και ώρα 23.59 να συμπληρώσουν την ειδική Online αίτηση συμμετοχής στο επίσημο site του Πατρινού Καρναβαλιού www.carnivalpatras.gr , στο πλαίσιο «Online αιτήσεις συμμετοχής» ή στο link https://www.carnivalpatras.gr/online-aitiseis/podilatada/ δηλώνοντας τη συμμετοχή τους σε μια από τις ακόλουθες κατηγορίες:

1.Παιδιά 6-12 ετών (απαραίτητη η συνοδεία κάθε παιδιού από ενήλικα)

  1. Έφηβοι 13-17 ετών
  2. Ενήλικες.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τους συμμετέχοντες είναι να είναι μασκαρεμένοι, να χρησιμοποιούν μόνο ποδήλατα (όχι πατίνια) και να τα στολίσουν αποκριάτικα.

*Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να λάβουν μέρος οι ενδιαφερόμενοι στη δράση.

Στα σημεία συνάντησης στα Υψηλά Αλώνια οι συμμετέχοντες πρέπει να προσέρχονται από τις 10.00 έως τις 11.30. Θα πραγματοποιηθούν όλοι οι προβλεπόμενοι έλεγχοι και στην εκδήλωση θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Σημειώνεται ότι οι συμμετέχοντες είναι υπεύθυνοι για την ατομική ασφάλειά τους και τον εξοπλισμό τους και καμία ευθύνη δεν φέρουν οι διοργανωτές.

Για πληροφορίες: κα Βάσω Κουράτου, τηλ. 2610-361754. 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: