“Θυμάμαι εκείνη τη νύχτα” – Νέο τραγούδι από τον Κώστα Μακεδόνα

Με την αισθαντική ερμηνεία του Κώστα Μακεδόνα κυκλοφόρησε το πρώτο single απ’ το νέο κύκλο τραγουδιών σε στίχους του Νίκου Αναγνωστάκη και μουσική των Ανδρέα Κατσιγιάννη και Χρήστου Παπαδόπουλου.

Με την αισθαντική ερμηνεία του Κώστα Μακεδόνα κυκλοφόρησε από το “Όγδοο” το πρώτο single απ’ το νέο κύκλο τραγουδιών σε στίχους του Νίκου Αναγνωστάκη και μουσική των Ανδρέα Κατσιγιάννη και Χρήστου Παπαδόπουλου.

Κόντρα στους δύσκολους καιρούς ο Νίκος Αναγνωστάκης υπογράφει τους στίχους ενός ολοκληρωμένου πολυσυλλεκτικού άλμπουμ, με σπουδαίους ερμηνευτές που τις συνθέσεις μοιράζονται δύο πηγαίοι μελωδοί, ο Χρήστος Παπαδόπουλος και ο Ανδρέας Κατσιγιάννης.

Μια νέα ολοκληρωμένη δισκογραφική εργασία ξεκινά το ταξίδεμά της μ’ ένα βαθιά λυρικό, ερωτικό τραγούδι, μια ατμοσφαιρική αλλά με δυνατές εξάρσεις μπαλάντα:

Καθοριστική στο τελικό αποτέλεσμα η ενορχήστρωση του Γιώργου Θεοδωρόπουλου, που βρίσκει στις πολύτιμες «πρώτες ύλες» του μαέστρου και συνθέτη Κατσιγιάννη τις ατραπούς για να αναδείξει κι αυτός με τη σειρά του την ευφάνταστη δημιουργική του φλέβα. 

Αντιστοίχως κινείται και ο Κώστας Μακεδόνας, εκφραστικός ερμηνευτής  υψηλών απαιτήσεων που έχει το χάρισμα να φωτίζει, πέρα από το μήνυμα και την ουσία, ακόμη και αθέατες λεπτομέρειες των τραγουδιών.  

Το τραγούδι είναι διαθέσιμο ψηφιακά εδώ.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: