Ολόκληρη η ιστορική συναυλία των Jimi Hendrix Experience στο Los Angeles το 1969, κυκλοφορεί για πρώτη φορά!

Η Experience Hendrix και η Legacy Recordings θα κυκλοφορήσουν ολόκληρη την ιστορική συναυλία για πρώτη φορά, λίγες μέρες πριν τη συμπλήρωση 80 χρόνων απ’ τη γέννηση του Χέντριξ.

Η Experience Hendrix και η Legacy Recordings θα κυκλοφορήσουν ολόκληρη την ιστορική συναυλία για πρώτη φορά στις 18 Νοέμβρη, λίγες μέρες πριν τη συμπλήρωση 80 χρόνων απ’ τη γέννηση του Χέντριξ.

Η ηχογράφηση του: The Jimi Hendrix Experience – Los Angeles Forum έγινε στις 26 Απρίλη 1969 στο Λος Άντζελες, από τους Wally Heider και Bill Halverson και πρόσφατα έγινε remix από τον Eddie Kramer, επί χρόνια συνεργάτη και παραγωγό του Hendrix για μέγιστη πιστότητα ήχου. Οι σημειώσεις του φυλλαδίου είναι του πρώην αρθρογράφου/κριτικού του των LA Times, Randy Lewis, με πρόλογο του Billy Gibbons των ZZ Top, ο οποίος ήταν παρών στη συναυλία.

Ένα πρώτο δείγμα της ηχογράφησης, “I Don’t Live Today”, είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες:

Τον ίδιο μήνα, θα κυκλοφορήσει και το βιβλίο, JIMI, το οποίο θα περιλαμβάνει ακυκλοφόρητο υλικό από φωτογραφίες, προσωπικά αντικείμενα, στίχους και πολλά άλλα. Επιπλέον θα υπάρχουν σχόλια καλλιτεχνών όπως Paul McCartney, Ron Wood, Jeff Beck, Lenny Kravitz, Eric Clapton, Drake, Dave Grohl και άλλων σχετικά με την μεγάλη επιρροή που άσκησε ο Hendrix στην μουσική σκηνή.

Η λίστα των τραγουδιών:

1. Intro
2.Tax Free
3.Foxey Lady
4.Red House
5.Spanish Castle Magic
6.Star Spangled Banner
7.Purple Haze
8.I Don’t Live Today
9.Voodoo Child (Slight Return)
10.Sunshine of Your Love
11.Voodoo Child (Slight Return)

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: