“Κακή φωτιά” – Τα δύο πρώτα τραγούδια του δίσκου που κυκλοφορεί στις 12 Γενάρη

Ο Θοδωρής Καρέλλας και ο Θανάσης Χουλιαράς μοιράζονται δύο τραγούδια από τον νέο τους δίσκο. – “Στο τέλος μιας χρονιάς που σημαδεύτηκε βαθιά από ένα ασφυκτικό και γενικευμένο “I can’t breathe”, θέλουμε, μέσα από την ασίγαστη φλόγα του λόγου της ποίησης, να προσφέρουμε μια ανάσα ελπίδας και μαχητικότητας.”

“Στο τέλος μιας χρονιάς που σημαδεύτηκε βαθιά από ένα ασφυκτικό και γενικευμένο “I cant breathe“, θέλουμε, μέσα από την ασίγαστη φλόγα του λόγου της ποίησης, να προσφέρουμε μια ανάσα ελπίδας και μαχητικότητας. Αποφασίσαμε, λίγο νωρίτερα από την επίσημη κυκλοφορία του δίσκου “Κακή Φωτιά”, να μοιραστούμε δύο τραγούδια, που το καθένα με τον τρόπο του φέρει και ταυτόχρονα ξορκίζει το φορτίο αυτής της δύσκολης χρονιάς. 

Με τον βαθιά ανθρωπιστικό και αυτονόητα αντιρατσιστικό λόγο του Μενέλαου Λουντέμη στο «Αληθινό μας ρούχο» να συμπορεύεται με την σκοτεινή αλλά καθαρτήρια υπαρξιακή ευαισθησία του Κώστα Καρυωτάκη στο «Αφιέρωμα (Η πεταλούδα)» στέλνουμε το δικό μας μήνυμα αισιοδοξίας για το 2021.”

Θανάσης Χουλιαράς – Θοδωρής Καρέλλας

“Το αληθινό μας ρούχο”, σε ποίηση Μενέλαου Λουντέμη

Το “Αφιέρωμα (Η πεταλούδα), σε ποίηση Κώστα Καρυωτάκη

Ο δίσκος «Κακή Φωτιά» θα κυκλοφορήσει στις 12/1/21 και αποτελεί το πρώτο μέρος μιας ολοκληρωμένης συνθετικής εργασίας, με γενικό τίτλο «Δοκιμασία», που θα περιλαμβάνει ποιήματα σημαντικών Ελλήνων ποιητών μελοποιημένα από τον συνθέτη και τραγουδοποιό Θοδωρή Καρέλλα. Όλα τα τραγούδια στον δίσκο ερμηνεύει ο Θανάσης Χουλιαράς, ενώ σε ένα τραγούδι συμμετέχει ο Μίλτος Πασχαλίδης. Τις ενορχηστρώσεις υπογράφει ο Δημήτρης Ανδρονιάδης.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: