Αποκλεισμό τριών τραγουδιών από το YouTube “λόγω ακαταλληλότητας” καταγγέλλει “Το Σφάλμα’

“Τη στιγμή που στήνονται ολόκληρες μπίζνες γύρω από κομμάτια που εξυμνούν τον ατομισμό, τον παρασιτισμό, την υποτίμηση του γυναικείου φύλου, τα μονοπώλια του ίντερνετ της ‘δημοκρατίας’ και της ‘αμεσότητας’ κρίνουν ‘ακατάλληλη’ όποια φωνή τολμάει να ψελλίσει το οτιδήποτε για την αλλαγή αυτού του σάπιου κόσμου προς το καλύτερο”

Συνεχίζεται το άχαστο σερί λογοκρισίας στο YouTube σε μη αρεστά, ακατάλληλα για το σύστημα τραγούδια, αυτή τη φορά όπως το καταγγέλλει Το Σφάλμα με ανάρτηση στον τοίχο του στο facebook:

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία τραγούδια από τη νέα κυκλοφορία (οι ‘άλλοι, είσαι εσύ) έχει αποκλείσει το YouTube μέχρι στιγμής, με το πρόσχημα της ‘μη καταλληλότητας για όλους τους διαφημιζόμενους’. Αυτό σημαίνει ότι τα κομμάτια δε θα εμφανίζονται πλέον ούτε στους ελάχιστους που κανονικά θα προτείνονταν. Ο μόνος τρόπος να τα βρεις είναι η απευθείας πληκτρολόγηση, είτε μέσω κοινοποιήσεων στα σοσιαλ.

Τα κομμάτια είναι το ‘κόσκο’, ‘ψησου να λες και κανα οχι’ και ‘σεξ μες στο αμάξι του πατερα σου’. Σε μία ύστατη προσπάθεια να ‘κοροιδεψω’ τον αλγόριθμο, κατεβασα και ξανανεβασα το τελευταίο κομμάτι με διαφορετικό τίτλο (ο κανονικός ήταν ‘ποιοί είναι και τι θέλουν οι εχθροί του λαού;’ ), μόνο για να πάρω μεσω mail επιβεβαίωση από τη γ κ ο υ γ κ λ ότι το κομμάτι όντως ελεγθηκε ‘μη αυτοματοποιημένα’ (ασχολήθηκε όντως άνθρωπος δηλαδή) και κρίθηκε ακατάλληλο.

Τη στιγμή που στήνονται ολόκληρες μπίζνες γύρω από κομμάτια που εξυμνούν τον ατομισμό, τον παρασιτισμό, την υποτίμηση του γυναικείου φύλου, τα μονοπώλια του ίντερνετ της ‘δημοκρατίας’ και της ‘αμεσότητας’ κρίνουν ‘ακατάλληλη’ όποια φωνή τολμάει να ψελλίσει το οτιδήποτε για την αλλαγή αυτού του σάπιου κόσμου προς το καλύτερο, όπως φάνηκε και από το πρόσφατο παράδειγμα των Κοινών Θνητών. Δεν πέσαμε από τα σύννεφα, η δημοσιοποίηση γίνεται απλά για να γνωρίζει και ο κόσμος.

Επισυνάπτονται στα σχόλια screenshots που αποδεικνύουν τα παραπάνω. Το κίτρινο σημαδάκι αντί για το πράσινο, στην εφαρμογή YouTube Studio, υποδεικνύει στο δημιουργό τα κομμάτια που κρίθηκαν ‘ακατάλληλα’ για τους ‘διαφημιζόμενους’.

(Τραγική ειρωνεία..Το ένα από τα τρία κομμάτια, περιέχει το στίχο ‘το γ κ ο υ γ κ λ κρύβει τις πολιτικές αναρτήσεις)

Το κομμάτι 4 από το έντυπο “οι ‘άλλοι, είσαι εσύ”. Διαθέσιμο στο καφέ Τζένγκα (Κειριαδών 38, Πετράλωνα). Περιλαμβάνει έντυπο και cd. Παραγγελίες επαρχίας στο…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: