«30 χρόνια στον αέρα» – Ο Ντάσο Κούρτι (Dasho Kurti) μελοποιεί Τάσο Λειβαδίτη και Κώστα Βάρναλη

Ο σπουδαίος δεξιοτέχνης του ακορντεόν και συνθέτης Ντάσο Κούρτι (Dasho Kurti) παρουσιάζει τον νέο του δίσκο, που αποτελεί το επιστέγασμα της σημαντικής του πορείας στην ελληνική μουσική σκηνή. Μελοποιεί Τάσο Λειβαδίτη και Κώστα Βάρναλη, ενώ στίχους του έχουν εμπιστευθεί οι ταλαντούχοι, Βαγγέλης Βελώνιας, Ελευθερία Κουρλιά και Πάνος Δημητρόπουλος.

Ο Ντάσο Κούρτι (Dasho Kurti) παρουσιάζει τον νέο του δίσκο με τίτλο «30 χρόνια στον αέρα». Αποτελεί το επιστέγασμα της σημαντικής του πορείας του στην ελληνική μουσική σκηνή, τόσο ως συνθέτη, όσο και δεξιοτέχνη του ακορντεόν. 

Ο Ντάσο Κούρτι πραγματοποιεί στην ουσία ένα όνειρό του. Δημιουργεί έναν δίσκο κατάθεση ψυχής σε συνεργασία με σημαντικούς δημιουργούς, μουσικούς και ερμηνευτές.

Μελοποιεί Τάσο Λειβαδίτη και Κώστα Βάρναλη, ενώ στίχους του έχουν εμπιστευθεί οι ταλαντούχοι, Βαγγέλης Βελώνιας, Ελευθερία Κουρλιά και Πάνος Δημητρόπουλος.

Οι ερμηνευτές του δίσκου «30 χρόνια στον αέρα», είναι έμπειροι και καταξιωμένοι αλλά και εκπρόσωποι της λαμπρής νέας γενιάς:

Βασίλης Προδρόμου, Σεμέλη Παπαβασιλείου, Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης, Ιουλία Καραπατάκη, Κώστας Παυλίδης, Φώτης Σιώτας, Αναστασία Χατζηαποστολίδου, Γιάννης Διονυσίου, Δημήτρης Υφαντής.

Ο ίδιος ο συνθέτης σημειώνει στο σημείωμα που συνοδεύει το ένθετο του cd:

«Αυτή τη δισκογραφική δουλειά την πραγματοποίησα με τον τρόπο ακριβώς που ονειρευόμουν.

Στην πραγματοποίηση αυτού του ονείρου βοήθησαν πολλοί και εκλεκτοί συνεργάτες, μουσικοί, ηχολήπτες και εξαιρετικοί ερμηνευτές, τους οποίους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω ξεχωριστά τον πανταχού παρόντα φίλο μου και συμπαραστάτη Δημήτρη Σίντο για την καθοριστική συμβολή του στην ενορχήστρωση, τον Μανώλη Πάππο που για μια ακόμα φορά ξεπέρασε τις προσδοκίες και τον πολυτάλαντο Φώτη Σιώτα που μας βοήθησε σημαντικά με τις απεριόριστες γνώσεις του στα «δοξάρια».

Επίσης ευχαριστώ το Sierra Studios και το Antart Studios για την υποδειγματική φιλοξενία.»

Ο Ντάσο Κούρτι (Dasho Kurti)

Ο Ντάσο Κούρτι μας κάνει συνοδοιπόρους του σε ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι που συνδέει τις δύο αγαπημένες του πατρίδες και συνθέτει στην ουσία το soundtrack της ζωής του δημιουργώντας εννέα τραγούδια σταθμούς.

Το album «30 χρόνια στον αέρα» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε cd, το οποίο μπορείτε να παραγγείλετε online εδώ. Θα το βρείτε επίσης στις προθήκες των δισκοπωλείων και των μεγάλων αλυσίδων λιανικής.

Τα τραγούδια του κυκλοφορούν ψηφιακά και είναι διαθέσιμα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες: https://orcd.co/30chroniastonaera 

Ακούστε εδώ τα τραγούδια του δίσκου.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: