«Ο Δρόμος μας» – Μαζί με τον “Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου” 7-8 Μάρτη, το ντοκιμαντέρ για τα 100χρονα του ΚΚΕ

«Ο Δρόμος μας» είναι ο τίτλος του εξαιρετικού ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ, που διατίθεται σε dvd, εντελώς δωρεάν, μαζί με τον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» 7-8 Μάρτη.

«Ο Δρόμος μας» είναι ο τίτλος του εξαιρετικού ντοκιμαντέρ της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, για τα 100 χρόνια του Κόμματος, που απευθύνεται στον καθένα που προβληματίζεται για το παρόν και το μέλλον, αφού η συναρπαστική Ιστορία του ΚΚΕ μπορεί να προσφέρει γνώση και χρήσιμα διδάγματα για το σήμερα. Το ντοκιμαντέρ που τη χρονιά που μας πέρασε προβλήθηκε με επιτυχία στις κινηματογραφικές αίθουσες, θα διατίθεται σε dvd,  εντελώς δωρεάν, μαζί με τον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» 7-8 Μάρτη. Πρόκειται για ένα πολύτιμο απόκτημα που ο καθένας μπορεί να αποχτήσει με την εφημερίδα, να το παρακολουθήσει αν δεν το έχει κάνει  ήδη και να το προσθέσει στο αρχείο του:

Η διάθεση του του dvd με το ντοκιμαντέρ με τον “Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου” 7-8 Μάρτη εγκαινιάζει μια μεγάλη 4μηνη καμπάνια για την αύξηση της διακίνησης της εφημερίδας (για το διάστημα Μάρτη – Ιούνη) που ξεκινά από τις Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Μια πρωτοβουλία που έρχεται ως συνέχεια της μεγάλης προσπάθειας που γίνεται τα τελευταία χρόνια για την αύξηση της κυκλοφορίας και την καλύτερη αξιοποίηση του Ριζοσπάστη.

Η αφίσα της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ για την πανεξόρμηση

Η καμπάνια θα περιλαμβάνει εκδηλώσεις για τον κομματικό Τύπο και πολλές ακόμα πρωτοβουλίες, που θα επικεντρώνουν στην καλύτερη αξιοποίηση της εφημερίδας ως βασικού εργαλείου των κομμουνιστών για την οργάνωση της πάλης και της ιδεολογικοπολιτικής αντεπίθεσης, κόντρα στην πολιτική της αστικής τάξης και των κομμάτων της.

Κείμενο, εικόνες, πλούσιο αρχειακό υλικό, σπάνια οπτικοακουστικά ντοκουμέντα ενός ολόκληρου αιώνα, αλλά και σημερινά πλάνα από τόπους δουλειάς, από τους αγώνες του Κόμματος, τραγούδια που έχουν σημαδέψει όλη αυτή την πορεία, μαζί με πρωτότυπη μουσική, «δένονται» με τον καλύτερο τρόπο στο ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ, «Ο Δρόμος μας», που διατίθεται σε dvd, εντελώς δωρεάν, μαζί με τον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» 7-8 Μάρτη.

Δείτε το trailer του ντοκιμαντέρ:

Ένα ντοκιμαντέρ που αποτελεί μια ακόμα μικρή αναγνώριση της προσφοράς και της θυσίας όλων όσοι έδωσαν τη ζωή τους, βασανίστηκαν, φυλακίστηκαν, εξορίστηκαν, έδεσαν τη ζωή τους με το ΚΚΕ. Αυτοί είναι οι «πρωταγωνιστές» του. Ένα ντοκιμαντέρ που απευθύνεται στον καθένα που προβληματίζεται για το παρόν και το μέλλον, αφού η συναρπαστική Ιστορία του ΚΚΕ μπορεί να προσφέρει γνώση και χρήσιμα διδάγματα για το σήμερα.

*Μπορείτε να δείτε εδώ περισσότερα στοιχεία για το ντοκιμαντέρ και εδώ συνέντευξη με τον Κώστα Σταματόπουλο, σκηνοθέτη και μέλος του τμήματος πολιτισμού της ΚΕ του ΚΚΕ.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: