Επανέρχεται το Παιχνίδι του Διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού στις εκδηλώσεις του Πατρινού Καρναβαλιού 2023

Το παιχνίδι διεξάγεται από την επίσημη ιστοσελίδα του Πατρινού Καρναβαλιού και επιφυλάσσει πλήθος εκπλήξεων στους λάτρεις των ιντερνετικών παιχνιδιών και του διαδικτύου που θα λάβουν μέρος.

Μετά από διακοπή αρκετών χρόνων, επανακάμπτει το Παιχνίδι του Διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού στελεχώνοντας το πρόγραμμα εκδηλώσεων και δράσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2023 και αναμένεται να προσδώσει αύρα ανανέωσης και φρεσκάδα στον θεσμό και πολλές συγκινήσεις στους συμμετέχοντες.

Σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας αποφασίστηκε η πραγματοποίηση του Διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού που στο Πατρινό Καρναβάλι 2023 θα είναι το 12ο αφού το Παιχνίδι είχε διεξαχθεί για πρώτη φορά το 2007 και έκτοτε έγινε για 11 χρονιές.

Το παιχνίδι διεξάγεται από την επίσημη ιστοσελίδα του Πατρινού Καρναβαλιού www.carnivalpatras.gr  και επιφυλάσσει πλήθος εκπλήξεων στους λάτρεις των ιντερνετικών παιχνιδιών και του διαδικτύου που θα λάβουν μέρος.

Ο Διαδικτυακός Κρυμμένος Θησαυρός του Πατρινού Καρναβαλιού απευθύνεται εκτός από τους ντόπιους παίχτες, και σε άτομα που δεν μπορούν να έχουν φυσική παρουσία στο κλασικό παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού. Φυσικό επακόλουθο της διεξαγωγής του είναι η επέκταση της προβολής του Κρυμμένου Θησαυρού αλλά και του Πατρινού Καρναβαλιού σε όλα  τα μήκη και τα πλάτη της γης. Λόγω της ραγδαίας ανάπτυξης των δικτύων και μέσω κοινωνικής δικτύωσης, ο διαδικτυακός θησαυρός μπορεί να αποτελέσει σημαντικό «εργαλείο» στην εξέλιξη και προώθηση τόσο του παραδοσιακού παιχνιδιού, όσο και γενικά του Πατρινού Καρναβαλιού. 

Το 12ο Παιχνίδι του Διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού θα αρχίσει στις 17 Ιανουαρίου 2023 και θα ολοκληρωθεί στις 23 Φεβρουαρίου 2023 με συγκεκριμένη θεματολογία και αναδίπλωση ιστορίας. Θα αποτελείται από 5 φάσεις παιχνιδιού και την εύρεση του κρυμμένου θησαυρού.

Την οργανωτική επιτροπή του Παιχνιδιού στελεχώνουν οι:

-Δημήτρης Κανελλάκης

Συμμετέχει τα τελευταία 20 χρόνια στο παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού εκπροσωπώντας το ιστορικό πλήρωμα 29- εν χορώ με αρκετές διακρίσεις στην τελική 10άδα του θεσμού και με σημαντικότερη την 3η θέση το 2007, καθώς και βραβεία στις καλλιτεχνικές δράσεις του. 

-Ιωάννης Νομικός

Οργανωτής και Θεματο-θέτης του Διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού από το ξεκίνημα του το 2007, μέχρι και σήμερα, με απουσία 2 ετών μόνο. Οργανωτής για 2 συνεχόμενες χρονιές και του κλασσικού κρυμμένου θησαυρού. Γνώστης του παιχνιδιού με εξαιρετική εμπειρία δηλώνει «παρών» για ακόμα μια χρονιά για τη δημιουργία του παιχνιδιού.

-Θεαρέστη Παπαδοπούλου

Ιστορική παίχτρια από το 2007 όπου και ξεκίνησε το παιχνίδι του Διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού με ανελλιπή παρουσία 11 χρόνων μέχρι και τον τελευταίο θησαυρό τερματίζοντας πάντα στην πρώτη δεκάδα του παιχνιδιού. Κατέλαβε την 1η θέση στο 10ο Παιχνίδι του Διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού. Γνωρίζει άριστα τις ανάγκες και την φύση του παιχνιδιού.

-Ιωάννης Φουτρής 

Υπεύθυνος ομάδας-Συντονιστής. A΄ εκπρόσωπος του ιστορικού πληρώματος του Πατρινού Καρναβαλιού 191-Ντορατζήδες που δραστηριοποιείται ανελλιπώς τα τελευταία 23χρόνια με συμμετοχές και διακρίσεις στον κρυμμένο θησαυρό και στα βραβεία του Πατρινού Καρναβαλιού. Στο παιχνίδι του Διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού ξεκίνησε ως παίχτης  από την αρχή του (2007) ακολουθώντας το καθ’ όλη την διάρκεια του όλα αυτά τα έτη. Τα τελευταία δυο παιχνίδια του Διαδικτυακού (10ος  και 11ος) συμμετείχε ως θεματοθέτης-οργανωτής του παιχνιδιού.

 -Αναστάσιος Παπαδόπουλος 

Υπεύθυνος της εταιρίας eLogic.gr , η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο της Πληροφορικής και του Διαδικτύου από το 2005, έχοντας ως έδρα την Πάτρα. Υπεύθυνος κατασκευής της επίσημης ιστοσελίδας του Πατρινού Καρναβαλιού, έχοντας δημιουργήσει κατασκευαστικά και τα δυο τελευταία παιχνίδια του διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού (10ο και 11ο).

Η απονομή των βραβείων του 12ου Παιχνιδιού του Διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού θα γίνει μαζί με τα υπόλοιπα βραβεία του 58ου Κρυμμένου Θησαυρού και του Πατρινού Καρναβαλιού 2023 στην εκδήλωση Απονομής των Βραβείων.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: