Χρώμα – Πατρινού – Καρναβαλιού …πάνω σε δυο ρόδες: Η Καρναβαλική Ποδηλατάδα έρχεται το Σάββατο 2 Μάρτη

Απαραίτητη προϋπόθεση για τους συμμετέχοντες να είναι μασκαρεμένοι, να χρησιμοποιούν μόνο ποδήλατα (όχι πατίνια) και να τα στολίσουν αποκριάτικα. Στην Καρναβαλική Ποδηλατάδα δεν υπάρχει όριο ηλικίας αφού θα συμμετάσχουν ενήλικες, έφηβοι και παιδιά 6-12 ετών. Για τα παιδιά είναι απαραίτητη η συνοδεία κάθε παιδιού από ενήλικα.

Χρώμα Καρναβαλιού, πάνω σε δύο ρόδες, θα πλημμυρίσει  το κέντρο της Πάτρας με τους καρναβαλιστές να μεταφέρουν, με τα ποδήλατά τους, το αισιόδοξο και χαρούμενο μήνυμα της μεγάλης γιορτής αναστατώνοντας ευχάριστα τους δρόμους.

Η Καρναβαλική Ποδηλατάδα, ιδιαίτερα δημοφιλής εκδήλωση του Πατρινού Καρναβαλιού, που διοργανώνει η ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Σύλλογο Πατρών (Π.Ο.Π.) το Σάββατο 2 Μαρτίου 2024 στις 12.00, θα πραγματοποιηθεί για τρίτη χρονιά και σημείο εκκίνησης θα είναι η πλατεία Ομονοίας. Απαραίτητη προϋπόθεση για τους συμμετέχοντες να είναι μασκαρεμένοι, να χρησιμοποιούν μόνο ποδήλατα (όχι πατίνια) και να τα στολίσουν αποκριάτικα. Στην Καρναβαλική Ποδηλατάδα δεν υπάρχει όριο ηλικίας αφού θα συμμετάσχουν ενήλικες, έφηβοι και παιδιά 6-12 ετών. Για τα παιδιά είναι απαραίτητη η συνοδεία κάθε παιδιού από ενήλικα.

Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι: Πλατεία Ομονοίας- Γούναρη- Κορίνθου-Πλατεία Γεωργίου-Κορίνθου-Γκότση-Μαιζώνος-Πλατεία Γεωργίου.

Στο σημείο ολοκλήρωσης της Καρναβαλικής Ποδηλατάδας, στην πλατεία Γεωργίου Α΄ τους μικρούς και μεγάλους καρναβαλιστές ποδηλάτες θα περιμένει η στατική διαδραστική παράσταση «Κοσμοναύτες», ένα θεαματικό bubble performance γεμάτο με τεράστιες σαπουνόφουσκες από την καλλιτεχνική ομάδα La Petite Marguerite (Βάσια Τσώτσου, Καριοφύλλη Γκροζούδης). Μια παράσταση που ζωντανεύει το παραμύθι, τη φαντασία, το όνειρο δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον εύθραυστο κόσμο της σαπουνόφουσκας αλλά και στη ρευστότητα της σύγχρονης εποχής.

Παρουσιαστής στην Καρναβαλική Ποδηλατάδα θα είναι ο Δημήτρης Μουλίνος.

Μεταμφιεσθείτε, στολίστε καρναβαλικά τα ποδήλατά σας, επιστρατεύστε κέφι και χαρούμενη διάθεση. Αναλάβατε δράση επί ποδηλατικών τροχών. Το ραντεβού στην πλατεία Ομονοίας το Σάββατο 2 Μαρτίου και ώρα 12.00.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: