“Αν δεν φύγει η Σάσα Σταμάτη, δεν ανεβαίνω στη σκηνή” – Ο Χαραλαμπόπουλος “έριξε πόρτα” στον τραμπουκισμό!

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος απαίτησε να φύγει από το θέατρο η Σταμάτη, για να ανέβει να παίξει, και της έδωσε ένα καλό μάθημα για τις συνέπειες που έχουν οι αυλικοί των ισχυρών.

Η αλληλεγγύη είναι δύναμη, που μπορεί να νικήσει τους πάντες, ακόμα και όσους νομίζουν πως μπορούν να δρουν ανεξέλεγκτα, με μπράβους και τις πλάτες εφοπλιστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕφΣυν, το περασμένο Σαββατοκύριακο η Σάσα Σταμάτη πήγε στο θέατρο Ακροπόλ, για να παρακολουθήσει την παράσταση “ο κουρέας της Σεβίλλης”, στην οποία πρωταγωνιστούν ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και ο Φάνης Μουρατίδης, σε σκηνοθεσία της Σοφίας Σπυράτου.

Παρόλα αυτά, η γνωστή παρουσιάστρια -που κέρδισε μεγαλύτερη αρνητική δημοσιότητα, όταν ενορχήστρωσε την τραμπούκικη επίθεση στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου- βρήκε τον δάσκαλό της, στο πρόσωπο του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και αναγκάστηκε να αποσυρθεί άρον-άρον, όταν μια ταξιθέτρια την ενημέρωσε διακριτικά ότι η απαίτηση του ηθοποιού ήταν να φύγει από το θέατρο, διαφορετικά δε θα ανέβαινε να παίξει στη σκηνή εκείνο το βράδυ.

Η Σάσα Σταμάτη έφυγε με την ουρά στα σκέλια και με… συνοδεία την τρέλα της, όπως είχε πει και η ίδια -πουλώντας στην κυριολεξία τρέλα για να δικαιολογήσει την πράξη της. Και πάνω από όλα πήρε ένα καλό μάθημα πως όταν αποφασίζεις να γίνεις βασιλικότερος του βασιλέως για το αφεντικό σου, πρέπει να είσαι έτοιμος να υποστείς και τις συνέπειες.

Όσο για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, ανεβαίνει πολλούς πόντους στην εκτίμηση όλων μας, με μια απλή κίνηση, που ωστόσο κάθε άλλο παρά αυτονόητη είναι στην εποχή μας, που πολλοί έχουν επιλέξει να σιωπούν και να ευθυγραμμίζονται με τους ισχυρούς, για να γίνουν οι γελωτοποιοί της αυλής τους.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: