Αυτές είναι οι 3 κεντρικές αφίσες του Πατρινού Καρναβαλιού 2022

Ολοκληρώθηκαν οι τρεις Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί που προκήρυξε η Κ.Ε.ΔΗ.Π. Καρναβάλι Πάτρας για τις κεντρικές αφίσες του Πατρινού Καρναβαλιού 2022.  

Ολοκληρώθηκαν οι τρεις Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί που προκήρυξε η Κ.Ε.ΔΗ.Π. Καρναβάλι Πάτρας για τις κεντρικές αφίσες του Πατρινού Καρναβαλιού 2022.  

Στην κεντρική αφίσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2022 με θέμα «Σημεία και Τέρατα» αναδείχθηκε νικητής ο κ. Σπυρίδων-Παναγιώτης Κιτσινέλης, στην αφίσα του Καρναβαλιού των Μικρών 2022 η κα Ελιάνα Νικολοπούλου και στην αφίσα του 57ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού η κα Μαρία – Νικολίνα Σκαρπέτα. 

Αναλυτικά: 

Για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό για την ανάδειξη της κεντρικής αφίσας του Πατρινού Καρναβαλιού 2022 κατατέθηκαν 24 δημιουργικές προτάσεις, εκ των οποίων διακρίθηκαν οι:

1.Κιτσινέλης  Σπυρίδων – Παναγιώτης : 1ο  Βραβείο

2.Αργυράτος  Ευθύμιος: 2ο Βραβείο

3.Γκόλα Ευγενία-Εβίτα: 3ο Βραβείο

Για την αφίσα του Καρναβαλιού των Μικρών 2022 κατατέθηκαν 7 δημιουργικές προτάσεις, εκ των οποίων διακρίθηκαν  οι:

1.Νικολοπούλου Ελιάνα: 1ο   Βραβείο – Τιμητική Διάκριση  

2.Βάρδας  Δημήτριος: 2ο  Βραβείο – Τιμητική Διάκριση

3.Κιτσινέλης Σπυρίδων-Παναγιώτης: 3ο Βραβείο – Τιμητική Διάκριση

Για την αφίσα του 57ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού κατατέθηκαν 6 δημιουργικές προτάσεις, εκ των οποίων διακρίθηκαν   οι:

1.Σκαρπέτα Μαρία – Νικολίνα:  1ο Βραβείο – Τιμητική Διάκριση

2.Σκανδάλη Ευτυχία του Βασιλείου: 2ο Βραβείο – Τιμητική Διάκριση

3.Κιτσινέλης Σπυρίδων – Παναγιώτης: 3ο   Βραβείο – Τιμητική Διάκριση

 

Η απονομή των βραβείων και τιμητικών διακρίσεων θα γίνει κατά την διάρκεια εκδήλωσης στο πλαίσιο εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2022 που θα φιλοξενηθεί στα Παλαιά Σφαγεία. 

 Η ΚΕΔΗΠ «Καρναβάλι Πάτρας» συγχαίρει τους νικητές των τριών πανελλήνιων διαγωνισμών και ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες για το ενδιαφέρον και τις δημιουργικές προτάσεις που κατέθεσαν σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή για το Πατρινό Καρναβάλι.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: