Τοπόλιανα Ευρυτανίας – Ένα κόκκινο βέλος στο μπλε του χάρτη

Τιμώντας τις Δημοκρατικές  και Αγωνιστικές Παραδόσεις, οι κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας, Τοπολιάνων Ευρυτανίας πρωτοστάτησαν,  στέλνοντας μήνυμα αντίστασης, ανυπακοής και αξιοπρέπειας απέναντι στην εξουσία των «εκλεκτών», δίνοντας 37 τοις εκατό στο Κομμουνιστικό Κόμμα στις εκλογές της 21 Μάιου του 2023, φέρνοντάς το Πρώτο!

Τιμώντας τις Δημοκρατικές  και Αγωνιστικές Παραδόσεις, οι κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας, Τοπολιάνων Ευρυτανίας πρωτοστάτησαν,  στέλνοντας μήνυμα αντίστασης, ανυπακοής και αξιοπρέπειας απέναντι στην εξουσία των «εκλεκτών», δίνοντας 37 τοις εκατό στο Κομμουνιστικό Κόμμα στις εκλογές της 21 Μάιου του 2023, φέρνοντάς το Πρώτο! στις εκλογές της κοινότητας.

Έδειξαν σε όλους εκείνους τους επίδοξους «σωτήρες» του λαού, ότι υπάρχει το “κάτι άλλο”.

Έδειξαν πώς τα μόνα πραγματικά απόρθητα κάστρα είναι αυτά που είναι απέναντι στην εξουσία.

Έδειξαν με την περήφανη στάση τους πως η ψήφος δεν αποτελεί προϊόν συναλλαγής, ανταλλαγής, εκβιασμών, υποσχέσεων, αλλά βολή στη βολή των ισχυρών.

Έδειξαν πως όσο το μπλε των «γαλαζοαίματων» θα δυναμώνει, μόνος, μόνιμος και πραγματικός  αντίπαλος θα είναι το Κόκκινο  των πολλών  που θα ξανανιώνει.

Είχαν άλλωστε προβεί στην «προ-αναγγελία» με την ανάρτηση πανό το οποίο εξακολουθεί να κατοικεί εκεί ακριβώς όπου αναρτήθηκε εδώ και δύο μήνες : στο σπίτι των αλησμόνητων ανταρτών Κώτσια και Νικόλαου Πάζιου (βλ. εδώ!)

* Από τον συμπατριώτη μας Κωνσταντίνο Πάζιο,  υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ στην Ευρυτανία

Παρέμβαση στο blog “Ευρυτάνας ιχνηλάτης”

 

Δείτε ακόμα:

Χριστούγεννα 1942: Ο Άρης στα Τοπόλιανα

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: