Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια – Απάντηση στη συκοφαντική επίθεση στο Βαγγέλη Σίμο για το θέμα της χωματερής στο Μουσαμά

Απάντηση που δεν αφήνει καμία σκιά δίνει η Λαϊκή Συσπείρωση στις συκοφαντίες περί δήθεν συμφωνίας του δημάρχου Πετρούπολης με τη δημιουργία χωματερής στη θέση Μουσαμά.

Σε μια βρώμικη και συκοφαντική δημοσίευση σε βάρος του δημάρχου Πετρούπολης Βαγγέλη Σίμου, εκλεγμένου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και εκ νέου υποψήφιου προχώρησε ο επικεφαλής του συνδυασμού που πήρε τη δεύτερη θέση στις εκλογές της προηγούμενης Κυριακής. Διαστρεβλώνοντας τις θέσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης», φτάνει να λέει ότι ο δήμαρχος Πετρούπολης συμφωνεί με την εγκατάσταση χωματερής στο λατομείο «Μουσαμά»! Σαν να μην υπάρχουν οι δεκάδες κινητοποιήσεις με πρωτοβουλία του ίδιου του δημάρχου ενάντια στον περιφερειακό σχεδιασμό, που περιλαμβάνει και τη δημιουργία χωματερής στη θέση «Μουσαμά».

Διαβάστε εδώ το σχόλιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για τον «γυρολόγο» κ.Βλάχο.

Οι φωτό είναι από κινητοποίηση της δημοτικής αρχής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» ενάντια στη μετατροπή του λατομείου Μουσαμά σε χωματερή.


Απάντηση στους συκοφάντες της ΑΔΕΚ – Ανεξάρτητη Δημοτική Ενωτική Κίνηση Πετρούπολης δίνει και η επιστολή του δημάρχου Πετρούπολης Βαγγέλη Σίμου, με την οποία ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ τη χωροθέτηση χωματερής στο λατομείο Μουσαμά!

Από τη σελίδα της Λαϊκής Συσπείρωσης Αττικής στο facebook

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: