«Το ΚΚΕ δεν θα παρακολουθήσει τον κατήφορο και τις αντιΚΚΕ εμμονές της κας Ακρίτα»

Η επιστολή διαμαρτυρίας του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του Κόμματος για τους άθλιους χαρακτηρισμούς που εξαπέλυσε η Ελ. Ακρίτα ενάντια στο ΚΚΕ

Η επιστολή διαμαρτυρίας του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του Κόμματος για τους άθλιους χαρακτηρισμούς που εξαπέλυσε η Ελ. Ακρίτα ενάντια στο ΚΚΕ:

«Προς το News247

Με την παρούσα επιστολή μας εκφράζουμε την οργή και τη διαμαρτυρία μας για το πλήθος άθλιων, ψευδών και συκοφαντικών χαρακτηρισμών που εξαπέλυσε κατά του ΚΚΕ η κα Έλενα Ακρίτα, στο podcast της για το News247, στις 15/2.

Στο συγκεκριμένο podcast κι ενώ αναφερόταν στις κινητοποιήσεις των ηθοποιών της τρέχουσας περιόδου, η κα Ακρίτα υποστήριξε τα εξής ψευδή και συκοφαντικά:

“Όταν ο Σπύρος Μπιμπίλας βγήκε Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, το ΚΚΕ τότε -που κατά παράδοση είχε δικό του άνθρωπο σε αυτό το πόστο- τον είχε χτυπήσει πάρα πολύ άσχημα και να τα λέμε… Και μάλιστα και με επιχειρήματα του τύπου ότι είναι gay, ότι είναι το ένα, είναι το άλλο, γιατί το ΚΚΕ σε αυτά τα θέματα, πραγματικά, να μην κρυβόμαστε είναι ξεκάθαρα ομοφοβικό κόμμα”.

Τα παραπάνω δεν έχουν ουδεμία σχέση με την αλήθεια, ούτε φυσικά με τις θέσεις και την πολιτική αντιπαράθεση του ΚΚΕ. Κι αυτό είναι πασίγνωστο.

Άλλωστε, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας έχει συναντηθεί πολλές φορές το τελευταίο διάστημα με τον κ. Μπιμπίλα, ως Πρόεδρο του ΣΕΗ, κι έχει εκφράσει τη στήριξη του Κόμματος σε κινητοποιήσεις και αιτήματα των ηθοποιών.

Πέραν αυτών, η κα Ακρίτα προχώρησε και σε μια πρωτοφανή κυριολεκτικά αθλιότητα, αναφερόμενη σε ζητήματα που αφορούν αποκλειστικά την προσωπική ζωή βουλευτών του ΚΚΕ. Προφανώς έτσι αντιλαμβάνεται η κα Ακρίτα την προστασία της ιδιωτικής ζωής και των ατομικών δικαιωμάτων του καθενός και της καθεμιάς!!!

Δεν είναι η πρώτη φορά που η κα Ακρίτα προβαίνει σε τέτοιες αθλιότητες και συκοφαντίες σε βάρος του ΚΚΕ σχετικά με το πρόσωπο του κ. Σπ. Μπιμπίλα -κι όχι μόνο- και για τις οποίες υπήρξε σχετική απάντηση.  (https://www.rizospastis.gr/story.do?id=10864442)

Ασφαλώς το ΚΚΕ δεν θα παρακολουθήσει τον κατήφορο και τις αντιΚΚΕ εμμονές της κας Ακρίτα.

Ωστόσο, θεωρούμε αυτονόητο ότι οι σχετικές αναφορές στο συγκεκριμένο podcast πρέπει να αποσυρθούν από το site σας και από όλες τις πλατφόρμες που το αναπαράγουν, ζητώντας ταυτόχρονα τη δημοσίευση της επιστολής μας».

  • Ύστερα από επικοινωνία του Γραφείου Τύπου της ΚΕ με την αρχισυνταξία του news247.gr το επίμαχο απόσπασμα αποσύρθηκε από την εκπομπή.

Φαίνεται όμως ότι η Έλενα Ακρίτα το έχει «σύστημα» με τη συγκεκριμένη συκοφαντία, την οποία είχε αναφέρει ξανά πριν τρία χρόνια.

Τότε μάλιστα ο «Ριζοσπάστης» είχε απαντήσει στην αθλιότητα της κ. Ακρίτα, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Με αφορμή τις πρόσφατες εκλογές στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα με άρθρο της στην εφημερίδα “Τα Νέα” επιτέθηκε στο ΚΚΕ ότι προβαίνει σε σεξιστικά σχόλια για τον νέο πρόεδρο του ΔΣ του ΣΕΗ, Σπύρο Μπιμπίλα. Αναρωτιόμαστε, αλήθεια, σε ποια στοιχεία βασίζει η αρθρογράφος το λάβρο κατηγορητήριό της για το ΚΚΕ; “Χτενίζοντας” το διαδίκτυο, δεν βρήκαμε ούτε ένα σχόλιο αυτού του είδους που να προέρχεται από το ΚΚΕ. Άλλωστε η ίδια η ιδεολογία και η στρατηγική του ΚΚΕ για κατάργηση όλων των ταξικών, κοινωνικών, εθνικών, φυλετικών κ.ά. διαιρέσεων το καθιστούν αδιάλλακτο αντίπαλο του ρατσισμού κάθε είδους. Για το ΚΚΕ οι διακρίσεις αυτές είναι τόσο εχθρικές προς τα λαϊκά στρώματα, όσο εχθρική είναι γι’ αυτά και η εκμεταλλευτική κοινωνία που τις γεννά».

902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6


Notice: Only variables should be passed by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/functions.php on line 38

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/functions.php on line 38
1 Σχόλιο

  • Ο/Η smrd λέει:

    Σε καποιο προηγουμενο αρθρο που εξηρε την “προοδευτικοτητα” της συγκεκριμενης σελεμπριτι (και δεν υπαρχει στο ιστορικο) ειχα γραψει πως ο αρθρογραφος εκτιθεται πλεκοντας το εγκωμιο της κυριας Ακριτα.Συγκεκριμενα εγραψα απο τοτε που κοπηκανε τα λεφτα για να γραφει οσκαρικα κειμενα οπως το “Βερα στο δεξι” ,καθεται πανω απο ενα πληκτρολογιο και σχολιαζει επι παντως επιστητου χωρις καμια γνωση επ’αυτου και οπως το χαλασμενο ρολοι, ετσι κι αυτη 2 φορες τη μερα θα εχει δικιο…Μαλιστα ανεφερα τη θεση που πηρε στη διαμαχη του Σεφερλη με την εταιρια παραγωγης Θεατρικες Σκηνες, οπου σηκοφαντησε τον ηθοποιο-εργαζομενο και υπερασπιστηκε την παραγωγο-εργοδοτρια εταιρια (δεν αναφερομαι στην ποιοτητα του ηθοποιου Σεφερλη, η οποια ειναι συζητησιμη, αλλα στην αντιδικια εργαζομενου /εργοδοτη). Τωρα που πλησιαζουν οι εκλογες και ο ΣΥΡΙΖΑ πρεπει να μαντρωσει τα προβατα πριν φυγουν απο τη στανη, αφησε και η κα Ακριτα τα φιλικα χτυπηματα στην πλατη του ΚΚΕ και αρχισε τα “προοδευτικα” αντικομμουνιστικα κλισε

Κάντε ένα σχόλιο: