Θανάσης Παφίλης: Μομφή σε κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ – ΚΚΕ δαγκωτό και στις εκλογές και στο μαζικό κίνημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Tο ΚΚΕ θα ψηφίσει την μομφή κατά της κυβέρνησης, την οποία άλλωστε έχει ψηφίσει από την πρώτη στιγμή στους αγώνες των σωματείων και του λαϊκού κινήματος. Ψηφίζει μομφή και για τον ΣΥΡΙΖΑ, για την υποκρισία του, «κύριε Πολάκη… που είστε και άγριος…»

Την υποκρισία και την τεχνητή, παραπλανητική και υποκριτική οξύτητα μεταξύ ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για τις παρακολουθήσεις και τις υποκλοπές, κατήγγειλε ο Θανάσης Παφίλης κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ παρεμβαίνοντας στη συζήτηση επί της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ που ξεκίνησε το απόγευμα στη Βουλή. 

Σημείωσε πως το ΚΚΕ θα ψηφίσει την μομφή κατά της κυβέρνησης, την οποία άλλωστε έχει ψηφίσει από την πρώτη στιγμή στους αγώνες των σωματείων και του λαϊκού κινήματος. Παράλληλα, όμως, συμπλήρωσε, το ΚΚΕ ψηφίζει μομφή και για τον ΣΥΡΙΖΑ για την υποκρισία του.

«Φορτώνει ο ένας στον άλλον διάφορες υποθέσεις παρακολουθήσεων, αλλά κανένας δεν μιλάει για το τερατώδες θεσμικό πλαίσιο της ΕΕ, που το έχετε ψηφίσει όλοι μαζί, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, το αντιδραστικό θεσμικό πλαίσιο με βάση το οποίο παρακολουθούνται οι πάντες και δεν εξαιρείται κανείς».

Κατήγγειλε επίσης, ότι παρότι πρώην διοικητής της ΕΥΠ παραδέχθηκε τις παρακολουθήσεις στα γραφεία του ΚΚΕ από το 2016, και δήλωσε πως η υπόθεση ξεπερνούσε τις δυνατότητές του, καμία κυβέρνηση, ούτε του ΣΥΡΙΖΑ ούτε της ΝΔ, έκανε κάτι.

Τέλος, κατήγγειλε την υποκρισία τους στις υποθέσεις διαφθοράς όπως στην περίπτωση Πάτση και Καϊλή, όταν επίσης όλα τα κόμματα ψήφισαν μαζί ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, που αναφέρει ότι τα λόμπι είναι συστατικό στοιχείο της ευρωπαϊκής δημοκρατίας.

Ο λαός βγάζει συμπεράσματα και καταλαβαίνει τη σαπίλα, κατέληξε ο Θ. Παφίλης, σημειώνοντας «ΚΚΕ δαγκωτό, και στις εκλογές και στο μαζικό κίνημα».

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: