“Θα ψηφίσουμε με περηφάνια το Κόμμα μας, δίνοντας τη μεγαλύτερη τιμή στη μνήμη του πατέρα και παππού Γρηγόρη Λαμπράκη”

Κοινή δήλωση του Γιώργου Λαμπράκη, συνταξιούχου ΟΤΑ και αντιπροέδρου της ΕΕΔΥΕ, και του Γρηγόρη Λαμπράκη, καθηγητή Φυσικής Αγωγής, προπονητή μπάσκετ

Κοινή δήλωση του Γιώργου Λαμπράκη, συνταξιούχου ΟΤΑ και αντιπροέδρου της ΕΕΔΥΕ, και του Γρηγόρη Λαμπράκη, καθηγητή Φυσικής Αγωγής, προπονητή μπάσκετ

Στις εκλογές στις 21 Μάη, ο λαός μας μπροστά στις κάλπες θα έχει δύο επιλογές:

Να επιλέξει όλους αυτούς τους εκπροσώπους των αστικών κομμάτων, που τα προηγούμενα χρόνια ψήφισαν μνημόνια, αντιλαϊκούς νόμους, υπέρ της κερδοφορίας των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και βρέθηκαν απέναντι στα λαϊκά συμφέροντα. Είναι σίγουρο πως μετά τις εκλογές είτε με αυτοδυναμία, είτε με συνεργασία των όποιων αστικών κομμάτων θα συνεχίσουν την ίδια αντιλαϊκή πολιτική.

Η άλλη επιλογή είναι η ενίσχυση του ΚΚΕ που έναν αιώνα τώρα με αμέτρητες θυσίες και αγώνες βρίσκεται στην πρωτοπορία.

Για μια Ελλάδα έξω από τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς ΝΑΤΟ, ΕΕ με τον λαό νοικοκύρη στον τόπο του. Για δημόσια δωρεάν Υγεία, Παιδεία, Αθλητισμό, για δουλειά με δικαιώματα για όλα όσα η επιστήμη και η τεχνολογία τον 21ο αιώνα μάς προσφέρει, να τα απολαύσουν οι άνθρωποι του μόχθου.

Εμείς όπως πάντα θα ψηφίσουμε με περηφάνια το Κόμμα μας, δίνοντας τη μεγαλύτερη τιμή στη μνήμη του πατέρα και παππού Γρηγόρη Λαμπράκη, που την επομένη των εκλογών 22 Μάη συμπληρώνονται 60 χρόνια από τη δολοφονία του.

Ισχυρό ΚΚΕ, ισχυρός ο λαός πιο δυνατό λαϊκό – εργατικό κίνημα για να αποκρούσουμε τα χειρότερα και να ανοίξει ο δρόμος της προοπτικής για έναν κόσμο του σοσιαλισμού – κομμουνισμού.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: