Θ. Παφίλης: Ο Μπογδάνος ήταν κάθε μέρα στις διαδηλώσεις, για αυτό κόλλησε κορονοϊό…

Ο Μπογδάνος κόλλησε κορονοϊό, επειδή είναι κάθε μέρα στις διαδηλώσεις, που κάνει μαζικοί φορείς, του ΚΚΕ κτλ. Μες στο μετρό ο ένας πάνω στον άλλον δεν κολλάει. Στους εργασιακούς χώρους χωρίς μάσκα δεν κολλάει, ενώ στις διαδηλώσεις κολλάει; Τι είναι αυτά που ακούμε;

Στη σημερινή του ομιλία ο Θανάσης Παφίλης ήταν ως συνήθως χειμαρρώδης. Παραθέτουμε αυτολεξεί κάποια αποσπάσματα, γιατί ο πλάγιος λόγος θα αδικούσε αρκετά την ουσία.

Τι ζούμε αλήθεια; Ένα σκηνικό θεάτρου -και δε θέλω να προσβάλω το θέατρο- που καταντά αηδία. Δεν είναι πολιτικός όρος αλλά ταιριάζει!

Έχετε την εντύπωση ότι ο λαός είναι βλάκας; Και εσείς (της ΝΔ) και εσείς (του ΣΥΡΙΖΑ). Και το ΠΑΣΟΚ που τώρα κάνει την παρθένα… Νομίζετε πως ο λαός δεν έχει καταλάβει τι συμβαίνει; Το παιχνίδι που καταλήγει στο “όλοι αθώοι”.

Σχετικά με τον κορονοϊό και τις πηγές διασποράς.

Ο λαός φοβάται, πού θα καταλήξει, αν αρπάξει τον κορονοϊό. Έχει το άγχος ότι αν του συμβεί, θα πεθάνει. Θα είναι στην ουρά για κρεβάτι ή θα πουλήσει ό,τι έχει και δεν έχει, για μια από τις 200 ΜΕΘ στον ιδιωτικό τομέα.

Ο Μπογδάνος κόλλησε κορονοϊό, επειδή είναι κάθε μέρα στις διαδηλώσεις, που κάνει μαζικοί φορείς, του ΚΚΕ κτλ. Μες στο μετρό ο ένας πάνω στον άλλον δεν κολλάει. Στους εργασιακούς χώρους χωρίς μάσκα δεν κολλάει, ενώ στις διαδηλώσεις κολλάει; Τι είναι αυτά που ακούμε;

Πώς να το πούμε; Απανθρωπιά; Είναι μικρή λέξη. 200 κρεβάτια στον ιδιωτικό τομέα δεν τα επιτάσσετε, για να μη θίξετε τα εκατομμύρια και τους κλινκάρχες, τους ταΐζετε και πεθαίνει ο κόσμος τζάμπα. Θα το πληρώσετε πολύ ακριβά.

Έχετε ξεφτιλιστεί με τις εξαγγελίες σας για τα εμβόλια. Γιατί δε λέτε [να αξιοποιήσουμε] όλα τα εμβόλια, όπως σας είπαμε; Και δεν είμαστε με τη Ρωσία ή με το Σπούτνικ… Αλλά εσείς εκεί, με τα μονοπώλια. Τώρα μόλις αρχίζετε να το ψιθυρίζετε.

Για το δικομματικό παιχνίδι.

Αδυνατίζει το ένα πόδι, κάνει ένεση στο άλλο. Έτσι δουλεύει το σύστημα. Και σταματήστε αυτό το “αριστερά”. Έχετε δει νατοϊκή αριστερά; Αριστερά που να έχει υποθηκεύσει τον δημόσιο πλούτο για 99 χρόνια;

Ο Παφίλης είπε επίσης, σχετικά με τις κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το τηλεοπτικό τοπίο, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να κάνει ό,τι ακριβώς είχε κάνει το ΠΑΣΟΚ, όταν προσεταιρίστηκε καινούρια τζάκια. Και θύμισε στον Πολάκη πως “είχατε πρότυπο το BBC, που στον τέταρτο όροφο είναι εγκατεστημένη η ΜΙ6”.

Θύμισε επίσης τις εποχές της “πράσινης λογοκρισίας” επί ΠΑΣΟΚ, όταν είχαν κόψει τη φωνή του Παφίλη, για να μην ακουστούν οι δηλώσεις του και το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ απάντησε προς την ΕΡΤ: “σας θυμίζουμε πως ο κ. Παφίλης δεν είναι μουγγός…”!

Δείτε όλη την ομιλία στο βίντεο από τον 902

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: