ΤΕ Λήμνου του ΚΚΕ: Η απώλεια του Νίκου Ρόκκου είναι οδυνηρή και προκαλεί μεγάλη θλίψη σε όλα τα μέλη, τους φίλους και τους οπαδούς του Κόμματος

“Μπορεί ο Νίκος να μην πρόλαβε να συνεχίσει τον αγώνα του, αλλά η σκέψη του και η καρδιά του θα συνεχίσουν μέσα από την προσπάθειά του Κόμματος να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ούτως ώστε ο λαός μας, οι νησιώτες, να ζουν με βάση τις σύγχρονες ανάγκες τους…”

Τα θερμά της συλλυπητήρια εκφράζει η Τομεακή Επιτροπή Λήμνου του ΚΚΕ, στην οικογένεια, στους συγγενείς και φίλους του Νίκου Ρόκκου για την απροσδόκητη απώλειά του. Στην ανακοίνωσή της σημειώνεται:

“Η απώλειά του είναι οδυνηρή και προκαλεί μεγάλη θλίψη σε όλα τα μέλη, τους φίλους και τους οπαδούς του Κόμματος.

  Η σπίθα της αμφισβήτησης και ο αγώνας του για μια δίκαιη κοινωνία, τον ακολουθούσε στη ζωή του. Η ανάγκη να δράσει, κόντρα στη λογική του συμβιβασμού, για να δει τον τόπο του να καλυτερεύει, οι ριζωμένες μνήμες του πατέρα του και οι αγωνιστικές καταβολές της οικογένειάς του, σε συνδυασμό με τη μαχητική προσωπικότητά του, τον έκανε τόσο ξεχωριστό και αγαπητό. Η ικανότητά του να συσπειρώνει, να διεκδικεί το δίκιο για τον λαό, για τον τόπο του, αλλά και η αποφασιστικότητά του να μπει μπροστά και όχι να μένει θεατής των εξελίξεων, τον οδήγησε στην απόφαση να συμπορευτεί με το ΚΚΕ και μάλιστα να εκλεγεί ως πρόεδρος της Κοινότητας Καλλιόπης, με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Λήμνου που στηρίζεται από το ΚΚΕ.

  Χωρίς να αφήσει μέρα χαμένη άλλωστε, με γνώμονα τη συλλογικότητα, την κοινωνική ευθύνη και το προσωπικό του μεράκι, ήδη είχε προχωρήσει στη δημιουργία στεκιού για τους ηλικιωμένους κατοίκους του χωριού.

  Μπορεί ο Νίκος να μην πρόλαβε να συνεχίσει τον αγώνα του, αλλά η σκέψη του και η καρδιά του θα συνεχίσουν μέσα από την προσπάθειά του Κόμματος να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ούτως ώστε ο λαός μας, οι νησιώτες, να ζουν με βάση τις σύγχρονες ανάγκες τους, να απολαμβάνουν αυτά που παράγουν, να βλέπουν τον τόπο τους να προοδεύει, να έχουν δικαίωμα στην αναψυχή, να έχουν πρόσβαση στον πολιτισμό.”

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: