«Στοίχημα για τον ΣΥΡΙΖΑ…να τελειώσει η “δυναστεία” Πελετίδη που κρατάει εδώ και δύο θητείες»

Διαβάζοντας την «Εφημερίδα των Συντακτών» μπορούμε να αποκτήσουμε την ολοκληρωμένη εικόνα: ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ έχουν βάλει στόχο σε αυτές τις εκλογές να τελειώνουν με την αγωνιστική Δημοτική Αρχή της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στην Πάτρα, που έχει “ξεβολέψει” αρκετά συμφέροντα.

Στη σελίδα 5 της σημερινής «Εφημερίδας των Συντακτών» διαβάζουμε: «Στοίχημα για τον ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί και η Πάτρα, όπου εκεί στηρίζει από κοινού με το ΠΑΣΟΚ τον πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου της πόλης, Βασίλη Αϊβαλή, με στόχο να τελειώσει η “δυναστεία” Πελετίδη που κρατάει εδώ και δύο θητείες».

Στην αμέσως επόμενη σελίδα, διαβάζουμε το σχόλιο του Τ. Παππά: «Αλλεργία στο ροζ και στο κόκκινο έχουν στη Δεξιά. Τη “ροζ κουτσουλιά” στον χάρτη των εκλογών (Ροδόπη) δεν κατάφεραν να την εξαφανίσουν αν και χρησιμοποίησαν όλα τα μέσα. Τώρα προσπαθούν να εξαφανίσουν από τον χάρτη των δημοτικών εκλογών την “κόκκινη κουτσουλιά” (Δήμος Πάτρας)».

Συνδυάζοντας και τις δύο πληροφορίες, κάτι που μάλλον παρέλειψε να κάνει ο κ. Παππάς, μπορούμε να αποκτήσουμε την ολοκληρωμένη εικόνα: η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ έχουν βάλει στόχο σε αυτές τις εκλογές να τελειώνουν με την αγωνιστική Δημοτική Αρχή της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στην Πάτρα, που έχει “ξεβολέψει” αρκετά συμφέροντα.

Είναι, άλλωστε, ενδεικτικό ότι τα παραπάνω γράφονται τη μέρα που ο Δήμος Πάτρας ανακοίνωσε την πρόσληψη σχολικών καθαριστριών σε θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης, αγνοώντας την κυβερνητική εγκύκλιο που προβλέπει μερική απασχόληση.

Για το πώς θα επιδιώξουν τα κόμματα του συστήματος να πετύχουν τον κοινό τους στόχο, γράφονται αρκετά αυτές τις μέρες στον τοπικό Τύπο, ενώ δεν ξεχνιούνται τα «on camera» καλέσματα του τοπικού «κομματάρχη» της ΝΔ στους άλλους δύο, να δεσμευτούν ότι θα στηρίξουν όποιον υποψήφιο περάσει στον δεύτερο γύρο (αν υπάρξει) απέναντι στον Κ. Πελετίδη.

Περιττό να πούμε ότι λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, δηλαδή τον πατραϊκό λαό, που, βλέποντας τους κατά τα άλλα «ορκισμένους εχθρούς» να τα βρίσκουν με αξιοσημείωτη άνεση απέναντι στον κοινό τους αντίπαλο, έχει έναν επιπλέον λόγο να εκλέξει ξανά δήμαρχο τον Κώστα Πελετίδη από τον πρώτο γύρο.

ΥΓ1: Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Εφημερίδας των Συντακτών», τα 9 χρόνια του Κ. Πελετίδη στην Πάτρα είναι για τον ΣΥΡΙΖΑ «δυναστεία», που πρέπει να τελειώσει. Αλήθεια, τα 21 χρόνια του δημάρχου της ΝΔ στο Περιστέρι, που τον στηρίζει επίσημα ο ΣΥΡΙΖΑ, τι είναι;

ΥΓ2: Πώς φαίνονται, άραγε, υπό το πρίσμα των παραπάνω, όλα όσα ακούγαμε μετά τις βουλευτικές εκλογές περί «παντοδυναμίας της ΝΔ» και «κατακερματισμένου προοδευτικού χώρου» στον οποίο άθροιζαν αυθαίρετα τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ;

902.γρ

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: